; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul Charmed va avea un prequel

CW Television Network este pe cale să refacă serialul „Farmece”

09 January 2017

Creatoarea seriei „Jane the Virgin', Jennie Snyder Urman, este pe cale să reînvie povestea surorilor Halliwell. Ea face echipă cu producătorul Brad Silverman pentru a realiza un prequel al serialului „Farmece' / „Charmed' pentru canalul american CW, anunță site-ul Season Zero.

Serialul „Charmed' a fost lansat în 1998 și a avut opt sezoane

Serialul „Charmed' a fost lansat în 1998 și a avut opt sezoane

Povestea va avea în centru trei noi vrăjitoare care luptă cu forțele răului într-un orășel din New England, nimic nou până aici, numai că de această dată aventurile se vor derula în anii 1970/80. Iar eroinele vor fi, evident, niște bunici/strămoașe ale surorilor Halliwell din Warren Line, pentru că asta este linia de vrăjitoare cea mai puternică din istorie. Așa că trio-ul Alyssa Milano, Shannen Doherty, Holly Mary Combs și Rose McGowan va face loc altor nume.

Pilotul seriei va fi scris de Amy Rardin și Jessica OToole și ar putea fi regizat de Brad Silberling, cel care a semnat și lungmetrajul „Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite' (din 2004, cu Jim Carrey) sau pilotul serialului „Jane the Virgin'.

De mai mulți ani se vântura ideea refacerii serialului „Farmece'. Canalul american CW a confirmat știrea, conform dailymail.co.uk, că e pe cale să readucă la viață serialul cu trei noi vrăjitoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare