; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Canalele Viasat au site-uri noi în România

23 July 2013

Viasat Broadcasting, compania care distribuie în România canalele documentare Viasat Explorer, Viasat History și Viasat Nature, dar și canalul de filme TV1000, a anunțat lansarea noilor website-uri, dedicate fiecăruia dintre aceste canale.

De acum, telespectatorii vor putea găsi detalii despre programul canalelor Viasat, emisiuni, filme, staruri, dar și multe alte informații, accesând direct website-ul fiecărui canal.

Viasat Explorer este un canal documentar adresat celor care caută fiori și aventură, călătorii, gadget-uri, furia naturii și legende ale unor criminali celebri.

Postul acoperă totul de la fotbal, știință, bolizi de curse, tehnici de supraviețuire, investigații criminale și documentare șocante.

Documentare plăcută, pe www.viasatexplorer.ro.

Viasat History este un canal documentar care împletește istoria antică și modernă, biografiile și cultura populară, aduse pe ecran printr-o varietate de formate TV – de la documentare premiate până la dramatizări istorice.

Istoria prinde viață pe www.viasathistory.ro.

Viasat Nature este un canal documentar premium, care nu difuzează publicitate și propune telespectatorilor un program alcătuit din documentare premiate, cu impact vizual puternic, despre faună, natură, viața în sălbăticie și îngrijitori de animale.

Emisiunile prezintă povești palpitante despre impactul omului asupra sălbăticiei și despre cei care se luptă pentru supraviețuirea animalelor.

Privește de aproape și experimentează pe www.viasatnature.ro.

Lansat în România în toamna anului 2005, TV1000 este un canal de filme ce difuzează non-stop producții cu staruri de renume mondial, neîntrerupte de pauze publicitare.

Întotdeauna staruri, acum și pe www.tv1000.com.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare