Homepage  / Vedete străine

Can Yaman este din nou subiect de bârfă în presa turcă. Actorul l-a atacat pe un fan de-al său!

Can Yaman este din nou subiect de bârfă în presa turcă. Actorul l-a atacat pe un fan de-al său!
8

de Anda Dincă,

Can Yaman, protagonistul serialelor “Vis de iubire” și “Dl. Greșeală”, încinge din nou atmosfera în online, dar nu prin aparițiile sale provocatoare, ci printr-un scandal, anunță posta.com.tr.

Can, care filmează în Italia pentru sezonul doi al serialului polițist “Viola como il mare”, s-a certat recent cu un fan insistent. Respectivul bărbat i-a făcut poze și l-a înregistrat pe Can în timp ce se afla în mașină. Furios din cale afară, turcul i-a smuls și i-a aruncat telefonul fanului. Aceste momente au fost înregistrate de un alt privitor și urcate pe Internet, videoclipul respectiv stârnind tot felul de reacții pe rețelele de socializare.

Can Yaman, agresiv cu un fan

Can s-a apărat justificându-și compartamentul agresiv prin câteva declarații la cald. “Această persoană s-a purtat foarte urât de la început, nici măcar nu mi-a cerut voie să mă înregistreze, nici măcar nu m-a salutat, nimic. Sunt deranjat că ziarele acceptă automat pe toți cei care au un telefon în mână drept „fan”. Acolo unde există atâta dragoste și atenție, este inevitabil să apară urmăritori, hărțuitori și oportuniști”, a zis el, citat de ntv.com.tr.

Atitudinea defensivă a lui Can nu s-a terminat însă aici. A continuat pe rețelele de socializare, unde a început sa le răspundă urmăritorilor săi care l-au criticat pentru cum a gestionat situația. “Nu ești în poziția în care să-mi dai tu sfaturi sau să mă critici/ Nu am venit în Italia să mănânc pizza și să stau ca un turist, am venit să muncesc/ Nu am nevoie de aprobarea ta, dacă mă lași în pace, îmi voi face treaba și mai bine”, a spus actorul. Comentariile lui Can au fost criticate și de ziariștii turci, care au spus că e cu totul alt om de când a dat Turcia pe Italia și că nu mai dă doi bani pe producțiile turcești, care l-au făcut celebru în întreaga lume. Mai mult, aceștia sunt supărați că actorul postează doar în italiană de ceva vreme și că nu mai face declarații în limba turcă.

can-yaman-el-turco-genericIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În cele din urmă, Can (care pe 8 noiembrie împlinește 34 de ani) și-a cerut scuze fanilor printr-o postare emoționantă pe Instagram: “Primul sezon din serialul “Viola come il mare” a fost frumos, dar al doilea va fi uimitor. Lucrăm în fiecare zi pentru a da tot ce putem pentru acest serial și, prin urmare, suntem adesea stresați. Îmi pare rău că nu le pot dedica timp fanilor mei din când în când, dar după ce se termină filmările, la 1 noaptea, de exemplu, iar a doua zi ne trezim din nou foarte devreme, nu pot să mă opresc să fac poze cu fanii care mă așteaptă în stradă. Că unii mă fac să arăt ca „băiatul rău” din această cauză, îmi pare rău pentru aceste episoade. Vreau să vă reamintesc că nu sunt un copil plin de energie 24 de ore și că nu sunt invincibil. Din când în când trupul îmi tremură de durere și are nevoie de odihnă și concentrare pentru zilele următoare. Atunci când se termină filmarea, mă duc să studiez fragmentele de a doua zi și mă culc la 3-4 dimineața. Apreciez mereu prezența și dragostea voastră, dar trebuie să înțelegeți că atunci când spun „nu”, am motivele mele. Și oricum 90 la sută din timp mă opresc să vă satisfac cererile, dar nu aș vrea să fiu învinovățit de acei 10 la sută dintre voi pentru care nu am ocazia să fac asta”.

Serialul „Culorile legii” („Viola come il mare”) a avut premiera în Italia la finalul lunii septembrie 2022, la postul Canale 5, iar în România, în martie anul acesta la AXN. Primul sezon a avut 12 episoade și ne-a făcut cunoștință cu Viola Vitale (Francesca Chillemi), o tânără jurnalistă entuziastă, care face echipă cu un seducător inspector, Francesco Demi (Can), pentru a elucida misterul unor crime. Sezonul doi va ajunge pe micile ecrane din Italia anul viitor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton