; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O pui pe asta mare

Can Yaman şi Demet Özdemir, premiaţi în Liban. Cum au arătat cei doi actori la gala Murex D’or!

08 April 2019

Actorii Can Yaman (29 de ani, protagonistul serialului „Dulce-amărui' de la Pro 2) şi Demet Özdemir (27 de ani) au fost pentru prima oară premiaţi intenaţional pentru prestaţiile lor din serialul turcesc cu accente comice „Pasărea matinală' („Erkenci Kuş').

Cei doi au fost prezenţi weekendul trecut în Beirut, în cadrul galei anuale Murex Dor. Aceştia au obţinut trofeele pentru „Cel mai bun actor', respectiv „Cea mai bună actriţă' din Turcia. Înainte de gală ei au participat şi la o conferinţă de presă la hotelul unde au fost cazaţi, Monte Cassino, în cadrul căreia au declarat că producţia în care joacă şi care este în prezent difuzată de postul Star TV, va continua şi la vară.

„A fost o noapte de vis. Vă mulțumesc foarte mult tuturor. Premiul este un succes al întregii echipe. Îi mulțumesc lui Can Yaman pentru că este un partener atât de bun', a spus Demet pe scenă, îmbrăcată într-o rochie creată de designerul turc Nedret Taciroglu.

„Sunt foarte recunoscător pentru acest premiu. În spatele fiecărui episod al serialului în care jucăm stau ore întregi de muncă şi multe sacrificii. Interesul celor din Beirut pentru noi este incredibil. Este un sentiment de nedescris. Am primit numeroase premii anul acesta la noi în ţară, însă acesta este primul internaţional, drept urmare pentru noi este special. Ne bucurăm că suntem apreciaţi şi urmăriţi şi aici. Îi mulţumesc partenerei mele, Demet, cu care am o chimie extraordinară, toate premiile mele îi aparţin şi ei', a declarat, la rândul său, Can.  

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare