; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Can Yaman

Can Yaman se întoarce pe micile ecrane românești: serialul „Dulce-amărui”, o comedie romantică, vine la Pro 2

09 May 2021

Serialul „Dulce-amărui', care începe la Pro 2 pe 18 mai, ni-l readuce pe micile ecrane pe Can Yaman, unul dintre cei mai cunoscuți actori turci ai momentului, în rolul unui afacerist nesuferit și tipicar. Alături de el joacă simpatica actriţă Özge Gürel, pe care o știm din alte producţii turceşti. 

 

Pe tronsonul orar lăsat liber de serialul „Tânăr și neliniștit', care se termină pe 17 mai, Pro 2 redifuzează, începând cu 18 mai, de la ora 16.00, producţia „Dulce-amărui' (în original „Dolunay'). 

Serialul difuzat de Star TV Turcia în 2017 spune, de-a lungul celor 26 de episoade originale (la noi vor fi mai multe, căci sunt altfel împărțite), povestea lui Ferit (rol interpretat de Can Yaman, protagonistul din „Vis de iubire'), un afacerist de succes, dar cu un caracter insuportabil. 

În fiecare zi, lui Ferit vine să îi gătească acasă un bucătar profesionist, însă el nu este mulţumit de niciunul dintre cei care se perindă prin bucătăria lui. În plus, este obsedat de ordine şi curăţenie, devenind spaima angajaţilor, care nu reuşesc să-l mulţumească sub nicio formă. 

Daaar, ce credeți?! Dragostea are ac de cojocul lui, căci viața lui Ferit se schimbă atunci când o cunoaşte pe Nazlı (Özge Gürel, „Sezonul cireşelor', „Yaman'). Tânăra face cursuri de gastronomie şi are nevoie urgentă de un job, aşa că acceptă să-i gătească lui Ferit în fiecare zi. Cei doi se îndrăgostesc, însă caracterele diferite le complică relaţia. Mai mult, Ferit are impresia, la un moment dat, că Nazlı îl vrea doar pentru bani şi încearcă să o îndepărteze. Rănită, protagonista începe să se lase curtată de prietenul lui Ferit, Deniz (Hakan Kurtaş, „Ezel'). Acesta este un muzician simpatic care provine dintr-o familie înstărită şi care ar face orice să îi intre în graţii lui Nazlı.

 

Ce fac protagoniștii acum

Can Yaman se află în Italia, pregătindu-se intens pentru filmările remake-ului de la „Sandokan', un proiect internațional, realizat în Italia, în care va avea rolul principal, cel al lui Sandokan, poreclit Tigrul Malaeziei. Acesta este un pirat fictiv din Asia secolului al XIX-lea, ce luptă împotriva asupritorilor britanici, care i-au ucis familia și l-au alungat de pe tron. Personajul a fost creat în 1883 de scriitorul italian Emilio Salgari, iar versiunea în 6 episoade lansată în 1976, cu actorul indian Kabir Bedi în rolul principal, s-a bucurat de mare popularitate în epocă, fiind de altfel difuzată în repetate rânduri și la noi. În noul „Sandokan'  va juca și Luca Argentero, protagonistul din serialul „Doc – În mâinile tale', difuzat joia de AXN. Argentero va fi Yanez, cel mai bun prieten al lui Sandokan. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Pentru „Sandokan', Can Yaman s-a mutat de la începutul anului în Italia și ia lecții de călărie, arte marțiale, lupta cu sabie și altele asemenea, personajul său fiind un excelent luptător. În ultima vreme, turcul a fost în atenția presei mai ales datorită relației amoroase cu italianca Diletta Leotta, fiecare mișcare a cuplului generând numeroase știri (cel mai recent, s-a vorbit de o despărțire, chiar în prag de nuntă, din cauza diferențelor de caracter și cultură dintre actor și jurnalista sportivă, dar ea a infirmat zvonurile). 

Cât despre frumoasa Özge Gürel – care a refăcut cuplul cu Can Yaman din „Dolunay' trei ani mai târziu, în „Bay Yanlis', alt serial de comedie romantică – aceasta este și ea foarte populară în Italia. Luna trecută, presa turcă scria că Özge a fost invitată în Italia să filmeze o reclamă și că a primit patru propuneri pentru apariții în seriale locale, dar că impresarul său negociază și cu producători turci, pentru diverse proiecte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare