; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Can yaman

Can Yaman revine! Actorul a anunțat care este noul său proiect

08 January 2021

Actorul celebru pentru rolul din „Vis de iubire' a anunțat că va fi protagonistul unui serial italian despre aventurile celebrului pirat Sandokan.

Chiar ignorând pandemia, anul 2020 nu a fost unul prea grozav pentru Can Yaman (31 de ani). După ce i s-a cam urcat la cap faima mondială obținută cu „Vis de iubire', turcul a făcut niște declarații care au stârnit controverse, apoi noul lui serial, tot o comedie romantică, „Bay Yanlış', a fost anulat în toamnă după doar 14 episoade.

Însă în decembrie, actorul le-a dat el însuși fanilor o veste fantastică: într-un proiect internațional, realizat în Italia, va avea rolul principal, cel al lui Sandokan, supranumit Tigrul Malaeziei. Pentru cei născuți mai recent, care n-au văzut serialul des difuzat la noi pe tv în anii ‘70 și ‘80, acesta este un pirat fictiv din Asia secolului al XIX-lea, ce luptă împotriva asupritorilor britanici, care i-au ucis familia și l-au alungat de pe tron. Care e legătura cu Italia? Personajul a fost creat în 1883 de scriitorul italian Emilio Salgari. Și, pentru că tot am pomenit de serial: versiunea difuzată la noi pe micile ecrane e o coproducție cu 6 episoade lansată în 1976, cu actorul indian Kabir Bedi în rolul principal.

Noul serial „Sandokan', scrie presa turcă, va fi produs de compania care a făcut și serialul „Medici' și va avea opt episoade. Filmările ar urma să înceapă în toamnă (sau chiar la vară, potrivit altei surse), iar Can Yaman ar urma să fie plătit cu câte 100.000 de euro pe episod.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare