Homepage  / Vedete străine

Can Yaman ar avea o nouă relație. Cine este femeia care l-a cucerit. Imaginile care au creat speculații în rândul fanilor

Can Yaman ar avea o nouă relație. Cine este femeia care l-a cucerit. Imaginile care au creat speculații în rândul fanilor
24

de Cristina Țapu,

Can Yaman atrage din nou atenția fanilor cu o posibilă relație amoroasă. În prezent, actorul filmează pentru seria Sandokan, însă a fost surprins în compania unei femei superbe care, se pare, îi este mai mult decât o simplă prietenă.

Can Yaman ar avea o nouă relație amoroasă

Actorul și-a dezactivat temporar pagina de Instagram pentru a se concentra pe seria Sandokan. Recent sosit în Turcia, el a declarat că nu dorește să fie implicat în subiecte de tabloid.

Născut pe 8 noiembrie 1989, în Istanbul, el a avut o relație cu Diletta Leotta, însă povestea de iubire dintre ei a ajuns rapid la final. Mai mult decât atât, Diletta Leotta și-a găsit fericirea în brațele fotbalistului Loris Karius, cu care s-a căsătorit recent în cadrul unei ceremonii spectaculoase.

can yaman iubita 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Recent, a fost văzut în compania instructoarei de dans Mariagiulia Venanzi. Cei doi păreau foarte apropiați, iar fanii sunt de părere că între cei doi există ceva mai mult decât o simplă amiciție. Mariagiulia Venanzi, dansatoarea care a împărtășit imagini de la repetițiile cu Can Yaman pe contul său de Instagram, a reușit să capteze atenția fanilor și să alimenteze specuațiile privind o nouă relație a actorului.

Can Yaman a muncit din greu pentru rolul din „Sandokan”

Noul serial „Sandokan” va fi difuzat de Rai 1, iar filmările sale (amânate de doi ani) au început în sfârșit în aprilie în Thailanda și Filipine. „Sandokan” este remake-ul mini-seriei de succes din 1976, „Sandokan, tigrul Malaeziei”, cu indianul Kabir Bedi în rolul principal, care a avut la bază romanele lui Emilio Salgari.

Serialul prezintă povestea fiului regelui detronat al Malaysiei, care, la sfârșitul secolului XIX, ajunge să conducă o bandă de pirați ce acționează împotriva armatei britanice.

Can YamanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 24

„Suntem foarte mândri că aducem saga iconică „Sandokan” înapoi în casele italiene. În ultimii ani, am lucrat pentru a crea un proiect internațional care să scoată în evidență opera lui Emilio Salgari într-un mod contemporan. Sandokan este un personaj-mit care marchează istoria postului RAI”, au declarat cei implicați în producție și promovare, citați de variety.com.

„Sandokan” este un proiect internațional, în limba engleză, iar din distribuția sa mai face parte, printre alții, și actorul italian Luca Argentero („DOC – Nelle tue mani”, „ Mănâncă, roagă-te, iubește!”). Acesta îi va da viață piratului Yáñez de Gomera, prietenul loial al lui Sandokan. Pentru acest serial, Can nu doar a slăbit, ci a luat și lecții de echitație, scrimă și arte marțiale.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton