; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

44208386_983939391798237_4311575371892916224_n

Can Yaman îşi ia adio de la cel mai de succes proiect al său

29 July 2019

Veşti proaste pentru telespectatorii turci! Aceştia îşi vor lua la revedere de la Can Yaman (29 de ani, unul dintre cei mai sexy actori turci ai momentului) pentru că cel mai recent proiect al său, serialul „Pasărea matinală', va ajunge la final pe 6 august, odată cu episodul 51. 

Începută la Star TV pe 26 iunie 2018, comedia romantică „Pasărea matinală' („Erkenci Kuş') a avut un succes răsunător fiind cumpărată de foarte multe ţări, cele mai recente exemple fiind Spania şi Polonia. În Turcia a fost pe primul loc în topul audienţelor multe săptămâni la rând, însă după episodul 30, când au fost schimbaţi scenariştii, ratingul a început să scadă. 

Costurile ridicate ale producţiei şi audienţele în descreştere i-au făcut pe producători să termine serialul odată cu episodul 51. Mai mult, la un moment dat, aceștia s-au vazut în imposibilitatea de a da salariile la timp. De asemenea, tabloidele turceşti au vehiculat faptul că protagoniştii, Can Yaman şi Demet Özdemir (care n-au acceptat niciodată că formează un cuplu şi în viaţa reală), s-ar fi despărţit şi că răceala dintre ei s-ar fi simţit la filmări, unde au menţinut o relaţie strict profesională în ultimele săptămâni. 

Aşadar, pe 6 august, turcii vor afla deznodământul poveştii dintre Can (Can), directorul unei agenţii de publicitate, şi Sanem (Demet), angajata sa. 

Pentru rolurile din „Pasărea matinală', Can („Dulce-amărui') şi Demet („Camera 309') au fost premiaţi la diferite gale în ultimul an. Iar pe parcursul filmărilor la „Pasărea matinală' Can a avut şi un episod neplăcut. 

Chiar dacă termină „Pasărea matinală', publicaţiile turceşti susţin că actorul nu duce lipsă de oferte pentru noi roluri, popularitatea dobândită în urma acestui proiect spunându-şi cuvântul. După terminarea filmărilor la serial, el şi Demet au plecat în vacanţă separat: Demet s-a dus în Çeşme cu prietenul ei bun, actorul Anil Çelik (colegul ei din „Pasărea matinală'), în timp ce Can a ales Marmaris pentru relaxare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare