; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

135764515_2766559773606726_7459888057293668704_n

Can Yaman filmează pe străzile Romei și dezlănțuie nebunia printre fanii săi

12 January 2021

 

Pe oriunde merge, Can Yaman stârnește pasiuni.  Can se află în Roma, acolo unde filmează pentru noul său proiect.Actorul celebru pentru rolul din „Vis de iubire’ a anunțat că va fi protagonistul unui serial italian despre aventurile celebrului pirat Sandokan.

Sute de fani s-au strâns în fața hotelului unde acesta este cazat pentru a încerca să îl vadă pe actor și să obțină o fotografie sau un aurograf . Pasiunea pentru Yaman este atât de mare, încât mulți dintre fanii săi poartă măști cu fața și chiar tatuaje personajului pe care Can l-a interpretat în „Vis de iubire'.

În prezent, actorul este ocupat cu filmările lui Sandokán, un proiect care marchează primul său job la nivel internațional și pentru care și-a început deja pregătirea fizică, așa cum a confirmat chiar el.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by can yaman (@_can__yaman)

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Chiar ignorând pandemia, anul 2020 nu a fost unul prea grozav pentru Can Yaman (31 de ani). După ce i s-a cam urcat la cap faima mondială obținută cu „Vis de iubire’, turcul a făcut niște declarații care au stârnit controverse, apoi noul lui serial, tot o comedie romantică, „Bay Yanlış’, a fost anulat în toamnă după doar 14 episoade.

Însă în decembrie, actorul le-a dat el însuși fanilor o veste fantastică: într-un proiect internațional, realizat în Italia, va avea rolul principal, cel al lui Sandokan, supranumit Tigrul Malaeziei. Pentru cei născuți mai recent, care n-au văzut serialul des difuzat la noi pe tv în anii ‘70 și ‘80, acesta este un pirat fictiv din Asia secolului al XIX-lea, ce luptă împotriva asupritorilor britanici, care i-au ucis familia și l-au alungat de pe tron. Care e legătura cu Italia? Personajul a fost creat în 1883 de scriitorul italian Emilio Salgari. Și, pentru că tot am pomenit de serial: versiunea difuzată la noi pe micile ecrane e o coproducție cu 6 episoade lansată în 1976, cu actorul indian Kabir Bedi în rolul principal.

Noul serial „Sandokan’, scrie presa turcă, va fi produs de compania care a făcut și serialul „Medici’ și va avea opt episoade. Filmările ar urma să înceapă în toamnă (sau chiar la vară, potrivit altei surse), iar Can Yaman ar urma să fie plătit cu câte 100.000 de euro pe episod.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare