; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

43fdhx9eia431

Can Yaman e activ și filantrop în timpul pandemiei. Ce mai face actorul turc

01 April 2020

Protagonistul serialului „Vis de iubire', difuzat de Happy Channel miercurea și joia, tocmai ce începuse pregătirile pentru noul său serial, „Bay Yanlış' („Mr.Wrong'), când a izbucnit pandemia în Turcia, așa că a trebuit să le amâne pentru o perioada.

Aflat ca majoritatea actorilor turci acasă, Can (30 de ani) are tot felul de preocupări: face exericiții fizice, s-a apucat să învețe spaniola și îi sprijină foarte mult pe fanii săi italieni care în prezent trec prin clipe grele. De altfel Can a fost prezent, la sfârșitul lui februarie, la Milano, pentru a participa la emisiunea „Live – Non è la DUrso', și nu i-a fost frică niciun moment că va lua coronavirus interacționând cu prezentatoarea sau alte persoane din echipa tehnică și chiar cu câțiva fani. 

Mai mult decât atât, Can a acceptat invitația cântărețului Haluk Levent de a face un act caritabil în timpul pandemiei. Haluk i-a mulțumit astfel pe Twitter lui Can pentru că s-a oferit să suporte costul pachetelor de alimente pentru 50 de familii din Turcia pentru o perioadă de două luni.

Actorul Can Yaman (30 de ani) va face pereche în noul său serial, „Bay Yanlış' („Mr.Wrong'), cu Özge Gürel (33 de ani), partenera sa din producția „Dulce-amărui' („Dolunay', 2017).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare