Homepage  / Vedete străine

Can Yaman a început în sfârșit filmările la “Sandokan”. Primele declarații. „Niciodată nu m-am simțit atât de pregătit pentru un rol”

Can Yaman a început în sfârșit filmările la “Sandokan”. Primele declarații. „Niciodată nu m-am simțit atât de pregătit pentru un rol”
9

de Anda Dincă,

Unul dintre cei mai ambițioși actori turci ai momentului este fără îndoială Can Yaman, care se dedică trup și suflet fiecărui proiect pe care îl acceptă de trei ani încoace: fie că este vorba despre serialul italian “Viola come il mare”, fie că este vorba despre serialul de epocă “El Turco”, pentru care se caută în prezent un distribuitor (după ce a fost refuzat de Disney Plus).

Protagonistul din “Vis de iubire” a făcut orice pentru producțiile în care a jucat: s-a mutat din Turcia în Italia, a învățat italiana și engleza, și a avut un regim alimentar draconic, dar și multe ore petrecute în sala de fitness.

Pentru proiectul său internațional, “Sandokan”, ale cărui filmări au început la sfârșitul lui aprilie, actorul în vârstă de 34 de ani s-a întrecut pe el însuși. A luat lectii de echitație, scrimă, arte marțiale și s-a antrenat cot la cot cu cascadorii:

“Când am decis să vin în Italia, acum mai bine de 3 ani, în principal pentru a juca în “Sandokan”, era ianuarie 2021, am început imediat să lucrez la cascadorii. M-au antrenat 5 luni consecutiv. Și apoi, din diverse motive, nu am putut realiza acest mare proiect. Între timp, mi-am făcut alte planuri și iată din nou sunt împreună cu prietenii cascadori alături de care am lucrat în ultimele 4 luni. Cascadoriile sunt foarte importante și indispensabile mai ales într-un proiect precum “Sandokan”. Ele te ajută să-ți dezvolți corpul, dar și să-ți descoperi mai bine caracterul.

Can YamanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cascadorii sunt cei care își riscă viața pentru tine atunci când este necesar sau cei care te fac să arăți important atunci când există o scenă în care trebuie să fii eroul. Lumea cascadorilor este o lume foarte diferită. Și îi respect foarte mult. Toți băieții pe care i-am întâlnit sunt foarte modești și foarte amabili și sunt o mare inspirație pentru mine. Ei își asumă riscuri uriașe într-o lume a divertismentului, în care tuturor le este frică să nu fie răniți. Sunt fericit și mândru să fiu în ton cu ei și să învăț de la ei.

Filmările pe care le așteptam cu nerăbdare de multă vreme încep la sfârșitul lunii (n.r. – Aprilie) și niciodată nu m-am simțit atât de pregătit pentru un rol”, a povestit Can pe Instagram.

Serialul „Sandokan” va fi difuzat de RAI 1, iar filmările sale vor avea loc în Formello, lângă Roma, în regiunile italienești Lazio și Calabria, dar și pe insula Réunion din Oceanul Indian. Producția este remake-ul mini-seriei de succes din 1976, „Sandokan, tigrul Malaeziei”, cu indianul Kabir Bedi în rolul principal, care a avut la bază romanele lui Emilio Salgari. Serialul prezintă povestea fiului regelui detronat al Malaysiei, care, la sfârșitul secolului XIX, ajunge să conducă o bandă de pirați ce acționează împotriva armatei britanice. Din distribuția serialului „Sandokan” vor mai face parte, printre alții, italianul Alessandro Preziosi (“The Lying Life of Adults”), Ed Westwick (“Gossip Girl”), John Hannah (“The Mummy”) și britanica Alanah Bloor. Aflată la primul ei rol din carieră, Alanah o joacă pe Marianne, fiica unui consul britanic, de care se îndrăgostește Sandokan.

„Suntem foarte mândri că aducem saga iconică „Sandokan” înapoi în casele italiene. În ultimii ani, am lucrat pentru a crea un proiect internațional care să scoată în evidență opera lui Emilio Salgari într-un mod contemporan. Sandokan este un personaj-mit care marchează istoria postului RAI”, au declarat cei implicați în producție și promovare, citați de variety.com.

Audiențe uriasșe pentru sezonul doi din “Viola come il mare”

În timp ce filmează pentru „Sandokan”, Can își promovează pe rețelele de socializare sezonul al doilea al serialului polițist “Viola come il mare”, care a avut premiera de curând atât la postul italian Canale 5, cât și în online, pe Mediaset Infinity. Primul sezon, lansat în Italia în septembrie 2022, a fost difuzat și la noi de postul AXN cu titlul “Culorile legii”.

“Un astfel de sărut le doresc fetelor care visează la mine și care îmi rămân fidele pe parcurs. Am rămas printre primii în ceea ce privește ratingurile, în ciuda schimbării zilei de difuzare pe Canale 5 și pe deasupra eram deja disponibili cu primele trei episoade pe Mediaset Infinity”, a declarat Can pe Instagram, unde a urcat și un filmuleț în care se sărută pasional cu partenera sa, italianca Francesca Chillemi. Primul episod din sezonul doi al producției “Viola come il mare” a fost urmărit de 4 milioane de telespectatori, așa că actorul turc este foarte fericit.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton