; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duminica in familie 10 nov_2943

Campioni mondiali vin azi la „Duminica în familie”

10 November 2013

Ramona Bădescu aduce, în această săptămână, o parte din Românie internaţională în platoulDuminicii în familie”, de la ora 16.00, la TVR1.

Prima invitată a Ramonei Bădescu este o artistă care caută mereu noi forme de exprimare, dar şi un om dornic să-şi ajute semenii. Rona Hartner vorbeşte, în cadrul rubricii „Mondo România', despre proiectele sale, despre familia ei, dar şi despre cine sunt… „catolicii rocknroll' sau ce înseamnă „gipsy therapy'.

În 2012, la numai 11 ani, au câştigat medalia de aur la German Open Championship, competiţie desfăşurată la Stuttgart. Campioni mondiali la dans sportiv, juniorii Sebastian Zicoane şi Anca Copos îi povestesc Ramonei Bădescu despre cum se împacă şcoala cu antrenamentele şi oferă telespectatorilor TVR 1 un „Vals lent'.

Campion mondial la paraciclism, Eduard Novak se numără şi el printre invitaţi. Povestea lui, modul în care a reuşit să treacă peste un moment care l-ar fi putut dărâma complet şi să obţină performanţe absolut remarcabile vor fi subiecte de discuţie în emisiunea de la TVR 1.

Spre finalul emisiunii îi cunoaştem pe Vlad Paslariu şi Eszter Pop, câştigătorii titlului mondial de anul acesta la Campionatul Mondial de Dans Sportiv Standard pentru tineret.

Pepe lansează cel de-al treilea single de pe viitorul său material, „Ce fată', iar trupa F-Charm aduce cel mai recent videoclip, cel al piesei „Departe de tine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare