; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu

Campionatul Național de Tenis de Masă, transmis în exclusivitate la LOOKSPORT +

29 January 2021

Campionatul Național de Tenis de Masă este transmis în exclusivitate la LOOKSPORT +, în acest weekend. Transmisiunile încep duminică, 31 ianuarie, la ora 10.00. 

Elita tenisului de masă românesc se reunește în acest week-end, să joace la Buzău în sistem bubble', cu teste Covid prezentate de sportivi și organizatori. LOOKSPORT + va transmite duminică, de la ora 10.00 competiția la care participă loturile naționale iar probele incluse în concurs sunt fete și băieți: simplu, dublu, dublu mixt.

Iubitorii de tenis de masă îi vor vedea la lucru atât pe campionii naționali en titre Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu dar și fetele din echipa națională feminină de tenis de masă (formată din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu) calificată deja la Jocurile Olimpice.  

Urmăriți poveștile campionilor români, fete si băieți, care activează la cluburi în Austria, Germania, Franța, Polonia, Italia, și care vin la Buzău pentru noi medalii acasă, în România.

Jucători care au biletele pentru Tokyo în buzunar visează acum la un nou titlu național în România!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare