; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SIgla oficiala Baku

Campionatul Mondial de gimnastică ritmică de la Baku va fi difuzat de TVR 2 şi TVR HD

17 September 2019

La sfârşit de săptămână, vineri, sâmbătă şi duminică, TVR 2 şi TVR HD transmit Campionatul Mondial de gimnastică ritmică – Baku, Azerbaidjan. Pe Arena Națională, într-o locație modernă de 56.000 de metri pătrați, peste 300 de gimnaste, reprezentând 61 de națiuni, vor concura pentru a obține cele nouă titluri mondiale puse în joc la Campionatele Mondiale de la Baku, 16-22 septembrie 2019.
Gimnastele vor concura pe echipe, la individual compus, pe obiecte (cerc, minge, panglică și măciuci) și în ansamblu (individual compus, 5 mingi și 3 cercuri și 4 măciuci).

România va participa cu trei gimnaste la Campionatul Mondial de gimnastică ritmică – Baku. Reamintim că primele șaisprezece sportive clasate în competiția individuală vor câștiga pentru Comitetele Olimpice ale ţărilor lor dreptul de a trimite până la două gimnaste la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara viitoare.

„Cât mai aproape de perfecţiune este cuvântul de ordine la mondialele de gimnastică ritmică de la Baku.  Pentru a emite pretenţii la calificarea olimpică, Denisa Mailat şi Andreea Verdeş  trebuie să concureze fără greşeala şi să obţină din partea arbitrelor peste 20 de puncte la fiecare obiect! Se va risca foarte mult pentru note cât mai mari şi va fi o întrecere spectaculoasă şi extrem de disputată. La Campionatele Mondiale de la Baku sunt doar 16 locuri disponibile la individual şi 5 la ansmablu, care asigură prezenţa la Jocurile Olimpice de la Tokyo', a spus Monica Bucur. 

TVR HD va transmite Campionatul Mondial de Gimnastica Ritmica, Finalele la Cerc şi Minge, începând de marţi, 17 septembrie, de la ora 18.30 pentru ca joi, 19 septembrie, de la ora 18.30, să difuzeze Finalele la Panglica şi Măciuci.

Restul transmisiunilor TVR 2 şi TVR HD sunt:

Vineri, 20 septembrie
Ora 16:55 – Finala individual. Înregistrare, cu comentariul Monicăi Bucur în direct.

Sâmbătă, 21 septembrie
Ora 13:30 – Finala individual-ansamblu. Transmisiune directă.

Duminică, 22 septembrie
Ora 13.00 Evoluţiile componentelor lotului naţional (doar dacă se califică în primele 24 locuri).
Ora 13:30 – Finala pe obiecte – ansamblu. Transmisiune directă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare