; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Campionatul European de Gimnastică Ritmică se vede la TVR 2

31 May 2013

În perioada 31 mai – 2 iunie, TVR 2, TVR HD şi portalul video al Televiziunii Române – TVR+ vor transmite Campionatul European de Gimnastică Ritmică, ce se desfăşoară în acest final de săptămână la Viena.

Telespectatorii vor putea urmări concursul individual şi finalele ediţiei cu numărul 29 a acestei competiţii internaţionale, după următorul program:

 

–          Vineri, 31 mai – Concurs individual: cerc şi minge (transmisiune directă de la ora 21.00 şi înregistrare de la ora 23.10)

–          Sâmbătă, 1 iunie – Concurs individual: măciuci şi panglică (transmisiune directă de la ora 20.30 şi înregistrare de la ora 23.00)

–          Duminică, 2 iunie – Finale: cerc şi minge (transmisiune directă de la ora 16.00)

–          Duminică, 2 iunie – Finale: măciuci şi panglică (transmisiune directă de la ora 17.05)

 

Delegaţia României este compusă din campioana naţională Alexandra Piscupescu (Clubul Sportiv Olimpia Bucureşti), Diana Văleanu (CSS Reşiţa) şi ansamblul de  junioare de la clubul LPS Bistriţa.

„Cel mai de succes ingredient este munca, după părerea mea. De-a lungul anilor am muncit foarte mult alături de Irina Deleanu (n.r. Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică) şi de doamna Maria Gârbă, antrenoarea mea încă de când eram mică', a declarat Alexandra Piscupescu luni, în studioul „Orei de ştiri' (TVR 2).

Alexandra Piscupescu a câştigat trei medalii la etapa de Cupă Mondială de Gimnastică Ritmică desfăşurată la Bucureşti în luna aprilie a acestui an, unde a fost acompaniată live, în premieră, de tenorul Bogdan Mihai, în timpul exerciţiului la panglică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare