; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toata Romania vede Romania

Campionatul European de Fotbal se vede și la Pro TV

16 May 2016

Pentru prima dată în istoria televiziunii din România, Campionatul European de Fotbal va fi difuzat de o televiziune comercială. Pro TV va difuza cele mai importante meciuri ale UEFA EURO 2016.

Toata Romania vede Romania

Între 10 iunie și 10 iulie, la Pro TV se vor vedea cele mai importante 23 de meciuri ale competiției, incluzând toate meciurile echipei naționale a României.

Ca televiziune lider în România, Pro TV este prima destinație pentru evenimentele care merită văzute. De aceea, am simțit că este de datoria noastră să oferim tuturor românilor acces la o competiție de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai bună echipă de jurnaliști din sport, experți în transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal și, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul și apreciează acest gen de programe. Suntem încântați că le vom oferi românilor emoția, tensiunea și bucuria UEFA EURO 2016TM, care va debuta cu un meci intens: România – Franța', a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Pentru Pro TV, sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre cei mai importanți piloni de conținut, transmițând, de-a lungul anilor, competiții importante din lumea fotbalului, precum Europa League, UEFA Champions League, meciurile echipei naționale sau competiții românești.

Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA EURO 2016 în România sunt Pro TV și Dolce.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare