; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marian Dragulescu la CE Polonia Foto CSA Steaua

Campionatele Europene Individuale de gimnastică artistică, în direct la TVR 2 şi TVR HD

10 April 2019

În perioada 10-14 aprilie, Polonia va fi gazda celei de-a opta ediții a Campionatelor Europene individuale de gimnastică artistică. Peste 150 de gimnaști și 100 de gimnaste, reprezentanți a 38, respectiv 36 de țări europene vor lua startul miercuri, 10 aprilie, la cea de-a 8-a ediție a Campionatelor Europene Individuale de gimnastică artistică de la Szczecin. Pentru România vor concura următorii sportivi: Carmen Ghiciuc, Denisa Golgotă și Nica Ivănuș (gimnastică feminină), alături de antrenorii Nicolae Forminte, Liliana Cosma și Marius Vintilă. La gimnastică masculină vom fi reprezentaţi de: Marian Drăgulescu, Roland Modoianu, Cristian Bățagă, Robert Ghiuzan și Andrei Muntean, alături de antrenorii Marius Urzică, Ștefan Gal și Adrian Ianculescu.

Campionatele Europene individuale de gimnastică artistică, feminin și masculin, Szczecin 2019 vor fi transmise în direct şi în exclusivitate de TVR 2 şi TVR HD.

 

Programul competiţiilor la TVR 2 şi TVR HD:

  • Vineri, 12 aprilie, ora 14:00 – Concurs individual masculin;

ora 18:30  – Concurs Individual feminin

– Sâmbătă, 13 aprilie ora 14:30 – Finale pe aparate

– Duminica, 14 aprilie ora 14:30 – Finale pe aparate

Campionatele Europene individuale de gimnastică artistică vor fi comentate pentru TVR de Alina Alexoi. Europenele de la Szczecin sunt o verificare și testare pentru examenul de foc al anului 2019: Mondialele de la Stuttgart – cele care dau calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Dincolo de  miza unui podium individual și finale pe aparate, gimnaştii vin să arate elemente noi, să își  consolideze exercițiile noi. Românii  vor încerca să rămână în lupta pentru podium, pentru medalii. Denisa Golgota, două medalii anul trecut la europene, contează pe sărituri și sol și va încerca să se califice la Jocurile Europene de la Minsk. Marian Drăgulescu revine la europene după doi ani și speră să poată rămâne și pe podium. El va conta în lupta de la sol și sărituri. Competiția e una foarte puternică, sunt prezenți aici sportivi medaliați olimpici, mondiali și europeni: Whitlock, Zoenderland, Dalaloyan, Nagornyi, Ablyazin, Radivilov, Verniaiev, Hegi, la masculin sau Maria Paseka, Melnikova, Elie Downie, Thorsdottir sau Devillard , Dos Santos, Boyer la feminin, a spus Alina Alexoi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare