; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doina Melinte şi Nicoleta Grasu, invitate la S.O.S., sănătatea mea

Campioanele Doina Melinte şi Nicoleta Grasu, invitate la “S.O.S., sănătatea mea!”

30 July 2014

În cea de-a treia ediţie a emisiunii S.O.S., sănătatea mea!', de la Prima TV, Thea Haimovitz şi Manuela Udrea le dau o mână de ajutor membrilor familiei Olteanu, care se confruntă cu povara kilogramelor în plus.

[Not a valid template]

Cel mai afectat de această problemă este mezinul familiei, Răzvan. Băiatul are 11 ani şi 100 de kilograme şi suferă foarte mult din cauza felului în care arată. Recent, el a avut tensiune 16/10, aşa că acum încearcă să ţină regim. Cu toate astea nu se poate abţine şi mănâncă pe furiş.

Pe lângă o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, specialistele emisiunii S.O.S., sănătatea mea!' i-au recomandat lui Răzvan şi multă mişcare. În plus Thea i-a făcut şi o mare surpriză. Le-a invitat în emisiunea pe campioanele mondiale Doina Melinte şi Nicoleta Grasu. Cele două mari sportive l-au încurajat să facă sport, iar primul pas l-au făcut împreună, o alergare uşoară pe stadion.

Doina Melinte şi Nicoleta Grasu l-au sfătuit pe băiat să aibă încredere în el şi să fie perseverent în lupta cu kilogramele în plus, pentru că numai aşa va reuşi să slăbească.

Ce alte sfaturi i-au mai dat campioanele lui Răzvan, aflaţi urmărind emisiunea „S.O.S., sănătatea mea!' joi, 31 iulie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare