; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iumor

Campioană națională la bob, își încearcă în această seară glumele pe scena „iUmor”

20 September 2020

Deși s-a înscris la casting în fiecare sezon, abia anul acesta campioana la bob, Georgiana Lupu, și-a făcut curaj să și urce pe scena iUmor, iar prezența ei s-a dovedit a fi o surpriză de proporții. 

Campioană la bob, dar vrea să fie campioană și la glume! Este vorba despre Georgiana Lupu, o tânără din Bacău care reușește să depășească toate situațiile grele din viața sa cu ajutorul umorului. Iar momentele dificile nu au fost puține – Georgiana s-a născut în penitenciar, nu și-a cunoscut niciodată tatăl de origine congoleză și a copilărit într-un centru de plasament până când i-a fost descoperit potențialul sportiv. Astfel, aceasta a ajuns dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism, iar despre toate aceste momente din viața sa va vorbi și în această seară, de a ora 20.00, la Antena 1, pe scena iUmor. 

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare