; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camila luddington

Camilla Luddington a primit inelul de logodnă. Cine este viitorul soț al starului din „Anatomia lui Grey”

18 January 2018

Camilla Luddington a spus „Da!' și va deveni soția colegului de breaslă Matthew Alan, căruia i-a dăruit un copil – o fetiță – în urmă cu opt luni, scrie usmagazine.com.

Starul din „Anatomia lui Grey', în vârstă de 34 de ani, a anunțat marea veste pe contul personal de Instagram, unde a povestit că a fost cerută în căsătorie în urmă cu mai multe săptămâni. 

„Deeeeci, asta s-a întâmplat de Anul Nou', a fost mesajul postat de Luddington alături de  o fotografie în care apare inelul ei de logodnă. „Nici măcar nu știu dacă Matt a reușit să termine ce avea de spus înainte ca eu să țip DA DA DA!! Bineînțeles că răspunsul a fost „Da!', a completat actrița.

Camilla Luddington a mai împărtășit cu fanii ei faptul că fiica ei și a viitorului soț, Hayden, de numai opt luni, este de acord cu cererea în căsătorie.

„Și… Hayden și-a dat acordul', a scris starul din „Anatomia lui Grey'.

Vă reamintim că un nou sezon „Anatomia lui Grey' începe în ianuarie la DIVA. Postul a anunțat că sezonul cu numărul 11 al seriei cu Ellen Pompeo și (încă) Patrick Dempsey în rolurile principale va avea premiera la finalul lunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare