Homepage  / Vedete străine

Camila Sodi a suferit un grav accident la schi. Cum se simte actrița mexicană

Camila Sodi a suferit un grav accident la schi. Cum se simte actrița mexicană
5

de Anda Dincă,

Cunoscuta actriță și cântăreață Camila Sodi a suferit de curând un grav accident pe pârtiile din Aspen, Statele Unite. Cum se simte acum nepoata Thaliei.

Conform peopleenspanol.com, ea s-a lovit foarte tare la cap, iar medicii care au verificat-o i-au pus diagnosticul de “comoție cerebrală și întindere musculară la gât”.

„Nu că mă laud, dar eu schiez foarte bine. Totuși, acesta este un sport riscant și am căzut foarte rău”, a spus Camila pe Instagram. “Acum sunt bine. Mulțumesc prietenilor mei care au insistat să fac toate analizele și mi-au arătat dragoste și afecțiune”, a adăugat ea.

Pentru a se recupera cât mai bine, actrița în vârstă de 37 de ani va trebui să stea departe de activitățile sportive o perioadă și să poarte în tot acest timp o orteză pentru gât.

camila-sodi-a-suferit-un-grav-accident-la-schi-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Camila este cunoscută la noi pentru rolurile din telenovele precum “Te provoc să mă părăsești”, “Inocență furată” și “Rubi” (remake-ul din 2020).

Cel mai recent proiect al ei este o mini-serie, “Cualquier parecido”, care a avut premiera anul trecut pe platforma de streaming online a Televisei, Vix. Tot în 2023, Camila a înregistrat la Los Angeles, alături de trupa ei, Ella y el muerto, un CD cu piese noise pop.

Cât privește viața amoroasă, Camila este în prezent singură, însă se bucură de relația bună pe care o are cu fostul soț, Diego Luna, tatăl celor doi copii ai ei.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton