; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cameron Diaz şi terapia prin sex

03 June 2010

Cameron Diaz şi terapia prin sexActriţa, care în prezent are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez, spune că sexul o ajută să se menţină mereu tânără.

Întrebată de către cei de la revista Vogue' care crede că este fântâna tinereţii', Cameron a declarat: Cred că exerciţiile, o dietă sănătoasă, multă apă, râs şi evident mult sex, avem nevoie de asta pentru că suntem fiinţe umane. Este sănătos, este natural'.

Vedeta a mai spus că la 37 de ani nu-i mai arde chiar atât de mult de petreceri: S-au cam dus anii ăia pentru mine. Se întâmplă bineînţeles să fie seri când comanzi mai multe sticle de vin decât îţi dai seama, dar după ce vezi nota de plată, rămâi cu gura căscată.

Filmul Shrek pentru totdeauna', în care Cameron asigură vocea personajului Fiona, ajunge la noi pe 17 iulie. De asemenea, pe 25 iunie, în America, are loc premiera peliculei Knight and Day' în care Cameron joacă după nouă ani alături de Tom Cruise. În 2001, cei doi actori au fost protagoniştii dramei Vanilla Sky – Deschide ochii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare