; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cameron Diaz și Charlize Theron nu se suportă

15 December 2011

Charlize Theron și Cameron Diaz fac parte dintre cele mai de succes tinere talente de la Hollywood, dar asta nu înseamnă că se înțeleg de minune și sunt bune prietene. Ba din contră, presa de peste Ocean scrie că cele două actrițe se urăsc de moarte și se evită pe cât posibil.

O astfel de întâmplare a avut loc într-un salon de îmfrumusețare din Beverly Hills, când Charlize și Cameron au dat nas în nas la propriu. Un martor a povestit, pentru „The National Enquirer' că Charlize Theron și-a zorit coafeza și a vrut să plece cât mai repede posibil din salon. Un pic mai calmă, Cameron a părut mai degajată și și-a ocupat timpul dând sfaturi de frumusețe altei cliente din salon.

„Charlize i-a spus stilistei să termine repede ce avea de făcut și că va pleca fără să fie uscată pe păr', a povestit sursa, căreia i s-a părut ciudat modul fugitiv de a se îmfrumuseța al vedetei.

„Te face să te întrebi dacă nu cumva s-au certat pe vreun  bărbat', a completat sursa citată.

Deși prima ipoteză este că cele două actrițe au avut de împărțit iubirea unui bărbat, nu este exclusă nici posibilitatea ca de vină pentru rivalitatea lor să fie cariera. Amândouă sunt blonde, înalte și știu să strălucească pe marele ecran. Mulți spun chiar că cele două actrițe sunt comparate una cu cealaltă deseori, și că există momente când luptă una cu alta pentru un anumit rol.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare