; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cameron Diaz nu crede în monogamie

02 July 2010

Actriţa de 37 de ani nu crede că ar trebui să-şi împartă viaţa şi patul cu aceeaşi persoană toată viaţa, informează femalefirst.co.uk.

Cameron Diaz, care are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (34 de ani), spune că monogamia este un concept demodat şi crede că este acceptabil să ai mai mulţi parteneri pe parcursul vieţii.

„Relaţiile pot dura 2, 5, 20 de ani. Însă nu cred că poţi să împarţi patul cu aceeaşi persoană toată viaţa. Poate merge la unii, dar la mine nu se aplică', a spus ea.

Cameron Diaz a fost implicată în relaţii cu actorul Matt Dillon (46 de ani) şi cântăreţi Justin Timberlake (29 de ani) şi Jared Leto (38 de ani). Vedeta este de părere că societatea îi presează pe oameni să se căsătorească şi nu este nimic rău în a fi singur.

„Nu găseşti dragostea adevărată. Ea te găseşte pe tine. Există cineva acolo cu care să-ţi împarţi dragostea. Societatea vrea să ne facă să credem că esti pregătită de iubire la 18 ani, că trebuie să te măriţi şi să-ţi petreci restul zilelor cu acelaşi bărbat. Prostii! Nu se mai aplică în zilele noastre. Unii găsesc dragostea adevărată la 50 de ani şi pot să trăiască altă jumătate de secol alături de persoana iubită. Doar încercaţi să vă imaginaţi că vă culcaţi cu acelaşi bărbat 20, 30 sau chiar 50 de ani la rând. Dacă nu puteţi, atunci mai bine nu încercaţi', a completat Cameron Diaz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare