Homepage  / Vedete străine

Cameron Diaz, imagini de colecție cu întreaga familie. Actrița a fost surprinsă la plimbare alături de cei doi copii

Cameron Diaz, imagini de colecție cu întreaga familie. Actrița a fost surprinsă la plimbare alături de cei doi copii
11

de Cristina Țapu,

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, a renunțat la actorie și își dedică timpul familiei. Recent, actrița din „Charlie’s Angels” a fost surprinsă de paparazzi plimbându-se printr-un cartierdin Santa Barbara, California, alături de soțul ei, Benji Madden, și cei doi copii, Raddix și Cardinal.

Imagini rare cu Cameron Diaz și familia

Diaz a ales o ținută casual, purtând un tricou negru și pantaloni asortați. Soțul ei a optat, de asemenea, pentru o ținută complet neagră, pe care a completat-o cu o șapcă verde. Cea mai îndrăzneață alegere vestimentară a fost făcută de fiica lor de patru ani, Raddix, care a purtat o pereche de pijamale de Crăciun și cizme roz.

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinți pentru a doua oară în această primăvară. Cei doi au împărtășit vestea printr-o postare pe Instagram, în care au dezvăluit și numele celui mai tânăr membru al familiei.

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz and Benji Madden enjoy a family outing in Montecito, Santa BarbaraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Suntem binecuvântați și entuziasmați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden. Este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici!”, a fost mesajul cuplului. Îndrăgostiții nu au făcut publice imagini cu chipul bebelușului, preferând să nu-l expună atenției publicului.

Povestea de dragoste a cuplului a început în mai 2014, când s-au întâlnit la un eveniment. Relația lor a evoluat rapid, iar în decembrie a acelui an s-au logodit. În ianuarie 2015 s-au căsătorit, iar în anul 2020 Cameron Diaz a devenit mama micuței Raddix.

Cameron Diaz s-a retras din cinematografie

Cameron Michelle Diaz s-a născut pe 30 august 1972, în San Diego, California. A început să lucreze ca model la vârsta de 16 ani și a debutat în actorie în 1994, cu rolul său din filmul „The Mask”, alături de Jim Carrey. Performanța sa a fost bine primită și a marcat începutul unei cariere strălucitoare.

În anii care au urmat, Diaz a continuat să își consolideze statutul de vedetă de top, cu roluri remarcabile în comedii populare precum „There’s Something About Mary” (1998) și „Charlie’s Angels” (2000). Aceste filme nu doar că au avut succes comercial, dar au demonstrat și versatilitatea ei ca actriță, capabilă să îmbine umorul cu drama.

În 2014, Diaz a decis să facă o pauză din actorie, alegând să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale. În această perioadă, a lansat o carte de succes, „The Body Book”, în care a împărtășit sfaturi despre un stil de viață armonios.

În 2015, s-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden, cunoscut pentru activitatea sa cu trupa Good Charlotte. Împreună, au construit o familie fericită, întâmpinând primul lor copil, o fetiță pe nume Raddix, în ianuarie 2020. În această perioadă, Diaz a vorbit despre cum maternitatea i-a schimbat perspectiva asupra vieții și i-a adus o bucurie profundă.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton