; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Benji Madden Azioni di Dolce Messaggio per Cameron Diaz e

Cameron Diaz face dezvăluiri despre viața de mămică și cum s-a adaptat autoizolării

16 April 2020

Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu trei luni și jumătate. De atunci, întreaga viață i s-a schimbat complet, atât ei, cât și soțului său, Benji Madden.

Într-un interviu live făcut pe Instagram cu Katherine Power, actrița mărturisea că a fi mama este cea mai bună parte a vieții ei.

„Iubesc să fiu mamă. Sunt extrem de recunoscătoare și de fericită. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sunt foarte norocoasă că îl am alături pe Benji. Este minunat. Sunt absolut încântată'.

Cameron mărturisește de asemenea, că perioada de autoizolare nu i-a schimbat foarte mult viața.

„Oricum trăiam într-un soi de carantină, având un copil de doar trei luni și jumătate. Viața mea a fost extrem de liniștită în ultima perioadă'. Singurul lucru de care îi e dor însă, sunt vizitele celor dragi. „Înainte, prietenii mei veneau constant la mine. Acum pur și simplu nu mă mai văd cu nimeni'. Însă, s-a adaptat rapid și a învățat să se obișnuiască cu noua situație. „Nu e rău, îmi place bula în care trăiesc. Îmi place că pot fi în sânul familiei mele, cu soțul meu'.

Benji este un real suport pentru actriță, fiind extrem de implicat în creșterea fiicei lor. Cameron spune că este un tată minunat.

„Sunt foarte norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil. El o adoarme pe Raddix, în timp ce eu pregătesc cina și mă bucur de un pahar de vin roșu'.

Cameron Diaz și Benji Madden formează un cuplu din 2014. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2015 și au vorbit de foarte puține ori despre relația și căsătoria lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare