; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cameron Diaz

Cameron Diaz: „De şapte luni sunt în cea mai bună etapă a vieţii mele”

21 July 2020

A renunțat la actorie pentru o perioadă nedeterminată în urmă cu 2 ani, însă această decizie i-a adus lui Cameron Diaz mai multă liniște în viața personală. În cadrul unui interviu acordat publicației „Rolling Stones' aceasta și-a deschis sufletul și a povestit cât de mult i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă. 

„De şapte luni sunt în cea mai bună etapă a vieţii mele – maternitatea!', a dezvăluit plină de entuziasm. „M-am concentrat numai pe casa mea şi pe familie, în ultima vreme', a ţinut să adauge cu zâmbetul pe buze.

Fetița lui Cameron, Raddix, are 7 luni și a reușit să schimbe totuș în viața părinților ei, inclusiv alegerile muzicale:

 „De când o avem pe cea mică, ne zbenguim cu toţii pe ritmurile din Sesame Street. L-am băgat şi pe Baby Shark în tot amalgamul muzical, iar Benj bineîneţeles că i-a compus deja vreo duzină de cântece lui Raddix. Aşa că am dat-o pe muzică serioasă aici şi improvizăm la greu, da?'

 Actrița Cameron Diaz a anunțat imediat după Anul Nou că ea și partenerul său. Benji Madden, au devenit părinți pentru prima oară.

 Cei doi au devenit părinții unei fetițe, iat vestea a fost dată de Cameron Diaz pe contul ei de Instagram.

„La Mulți Ani de la familia Madden! Suntem foarte fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem această nouă decadă anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden’, au scris cei doi pe Instagram. „Ea imediat ne-a cucerit inimile și ne completează familia’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare