; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cameron Diaz, confundată cu Gwyneth Paltrow

08 February 2011

Cameron Diaz s-a obişnuit să fie confundată de foarte multe ori cu colega ei de breaslă Gwyneth Paltrow (ambele de 38 de ani). Acest lucru însă nu o deranjează, ci chiar o măguleşte.

De Crăciun, eram acasă la mama şi m-am dus să cumpăr cafea, când o femeie mi-a zis: Dumnezeule, ce bine semeni cu Gwyneth Paltrow! Iar eu i-am mulţumit şi i-am zis că mi se întâmplă des să fiu asemănată cu ea', a povestit Cameron. Comparaţia o face fericită pentru că, spune ea, Paltrow arată superb nemachiată'.

Cameron Diaz este, în ultimul timp, mai vizibilă pe marile ecrane decât Gwyneth. Ea poate fi văzută, în prezent, în cinematografele de la noi, în filmul 3D, Viespea verde'. De asemenea, în iunie, va avea premiera la comedia Bad Teacher', în care joacă alături de fostul ei iubit, Justin Timberlake. Paltrow filmează acum pentru pelicula Contagion', în care apare alături de multe nume importante de la Hollywood precum Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet şi Jude Law, iar Cameron începe, în mai, filmările la Gambit', o comedie cu accente poliţiste, în care îi dă replica lui Colin Firth.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare