; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cameron Diaz şi A-Rod Rodriguez s-au despărţit

15 September 2011

Actrița Cameron Diaz și jucătorul de Alex „A-Rod' Rodriguez și-au luat adio de la relația lor, care a durat 18 luni, motivând că fiecare dintre ei a hotărât să se concentreze asupra carierei, scrie Daily Mail în ediția electronică.

În ciuda faptului că nu vor mai forma un cuplu, actrița de 38 de ani și Alex Rodriguez (36) vor continua să fie prieteni.

„Ei s-au despărțit de puțin timp. Ea e foarte ocupată cu cariera ei, iar el a tot avut accidentări și vrea să acorde mai multă atenție sportului. Ei sunt niște profesioniști dedicați', a spus o sursă citată de revista US Weekly.

Sursa a adăugat: „Ei sunt încă prieteni și se plac reciproc. Se respectă foarte mult unul pe celălalt'.

Despre Cameron Diaz s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Rodriguez în luna iunie. Asta în timp ce, într-un interviu recent, ea a declarat că și-a dat seama că este îndrăgostită de Alex Rodriguez atunci când l-a lăsat să mănânce din popcorn-ul ei la meciul din Superbowl, la Miami, în februarie.

Ea a spus: „Ne uitam la meci, eu mâncam, și la un moment dat, mi-am dat seama că aproape terminasem punga de popcorn. Dintr-o dată, îi văd mâna lui Alex luând din floricelele mele. Oricine mă cunoaște, nu pune mâna pe mâncarea mea, mai ales când este aproape de mine. I-am spus: Ce faci? Și apoi i-am zis „Știi ce? Te iubesc atât de mult, încât o să te las să mănânci. O meriți', a povestit, acum ceva vreme, Cameron.

Ultima relație a lui Diaz, înainte de A-Rod a fost cu Justin Timberlake (30), în timp ce Rodriguez s-a iubit, în trecut, cu Madonna (53) și Kate Hudson (32), asta după ce a divorțat de Cynthia, mama celor doi copii ai săi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare