Homepage  / Vedete străine

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară, la 51 de ani. „Suntem binecuvântați”

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară, la 51 de ani. „Suntem binecuvântați”
12

de Roxana Mirea,

Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, au anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil! Actrița, în vârstă de 51 de ani și muzicianul, în vârstă de 45 de ani, au devenit părinții unui băiețel. Cei doi mai au o fiică. 

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară

Cameron Diaz și Benji Madden și-au mărit familia! Vineri, cei doi au anunțat sosirea celui de-al doilea copil al lor, un băiat pe nume Cardinal. Pentru a împărtăși vestea, Diaz și Madden au postat o fotografie a unei opere de artă, pe care scria: „O pasăre mi-a șoptit”. 

În descriere, Madden a dezvăluit vestea, care a fost o surpriză pentru fani, deoarece el și Diaz nu împărtășiseră anterior faptul că așteaptă un copil. 

Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden”, a scris Madden. „Este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici!” 

„Pentru siguranța și intimitatea copiilor, nu vom posta nicio poză – dar este foarte drăguț. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători. Trimitem multă dragoste din partea familiei noastre către voi. Cele mai bune urări și Bună ziua!!!”, au mai transmis cei doi.  

Nu este de mirare că Benji Madden și Cameron Diaz, care s-au căsătorit în 2015, au păstrat tăcerea în legătură cu nașterea copilului. Când au anunțat nașterea primului lor copil, o fetiță pe nume Raddix, în 2019, au făcut-o cu o postare similară pe Instagram.  

The Holiday (2006) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Suntem atât de fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem acest nou deceniu anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden”, a scris Diaz, la acea vreme. „Ea ne-a cucerit instantaneu inimile și ne-a completat familia. În timp ce ne bucurăm nespus de mult să împărtășim această veste, simțim, de asemenea, un instinct puternic de a proteja intimitatea micuței noastre. Așa că nu vom posta poze și nu vom împărtăși mai multe detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță!!!”  

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinții lui Raddix prin intermediul unei mame surogat. Este posibil ca și în cazul fiului lor să fi procedat la fel.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton