; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camerista

“Camerista din Manhattan” începe la Diva Universal

06 January 2014

cameristaÎnceputul anului 2014 aduce un titlu nou la Diva Universal: “Camerista din Manhattan”, o telenovelă produsă în SUA și inspirată din filmul “Camerista” (“Maid în Manhattan”), din 2002, în care au jucat Jennifer Lopez și Ralph Fiennes.

Telenovela “Camerista din Manhattan” va avea premiera luni, 6 ianuarie 2014, la ora 16.00la Diva Universal. De luni până vineri, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

“Maid in Manhattan” este produsă în SUA, în limba spaniolă, filmată la Miami, New York, Los Angeles și Mexico, având în distribuție actori apreciați și beneficiind de decoruri, costume și o echipă de cea mai bună calitate. Telenovela are 167 de episoade, care spun povestea tinerei și frumoasei Marisa Lujan (interpretată de Litzy).

Marisa Lujan a reuşit să-şi crească băieţelul, Lalo, în ciuda dificultăților și a unei vieți nu tocmai ușoare. Când lucrurile devin periculoase în orașul său natal din Mexic, Michoacan, pleacă în SUA cu fiul ei. După o perioadă petrecută în California, Marisa și Lalo se stabilesc la New York, unde ea se angajează cameristă la un hotel de lux din Manhattan. Aici îl întâlnește, ca oaspete al hotelului, pe Cristobal Parker (Eugenio Siller), care crede că Marisa este, la rândul ei, cazată aici, atunci când o vede îmbrăcată în hainele elegante ale unei cliente a hotelului. Începe o frumoasă – dar sinuoasă – poveste de iubire, plină de emoții, sentimente puternice, îndoieli, algeri dificile, sacrificii și pasiune. Vom vedea, pe parcursul episoadelor, dacă povestea lor de dragoste va reuși să depăşească limitele impuse de avere şi privilegii.

Pe lângă cele două personaje centrale – Marisa și Cristobal – vom mai întâlni și alte personaje puternice: Eduardo Lalo' Mendoza Lujan (interpretat de Jorge Eduardo García)  fiul de zece ani al Marisei, care are o inteligență ieșită din comun, Sara Montero (Vanessa Villela) – o femeie bogată și ambițioasă, care este în stare de orice pentru a fi alături de Cristobal, Marcela Villa  (Ana Sobero) – mama Marisei, Victor Mendoza (Paulo César Quevedo) – fostul soț al Marisei și mulți alții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare