; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image1

Camelia Cavadia, autoarea romanului “Vina”, invitat special la “Happy Day”

05 April 2016

Autoarea romanului Vina', Camelia Cavadia, este, astăzi, invitatul special al echipei Happy Day', în ediția care va fi difuzată de la ora 23.50, la Happy Channel.

image1

Cu mari emoții, datorate și dublului sau rol (atât cel de autoare de carte, cât și cel de PR Manager al Antenei 1), Camelia povestește: Când ai lângă tine o echipă de tineri entuziaști și joviali, nu-ți rămâne decât să-ți faci și tu curaj și să treci peste emoțiile care simți că te copleșesc. Fiind la prima mea apariție TV m-am bucurat foarte mult să-i am lângă mine pe Criss, Vlad și Rafa cu care am stat la povești despre primul meu roman, «Vina», despre cel de-al doilea, care e în curs de apariție, dar și despre lectură și beneficiile ei. Mă bucur foarte mult de existența emisiunii «Happy Day», o emisiune de cultură foarte actuală, pliată pe gusturile tinerilor, în pas cu interesele lor, realizată tot de tineri. Este încă o dovadă a faptului că tinerii citesc și sunt interesați de fenomentul cultural. Se vorbește mai mult despre cei care nu iau BAC-ul și nu știu să scrie corect, însă tinerii noștri sunt și cei care ne reprezintă cu succes la olimpiade internaționale, cei pe care-i vedem citind în metrou sau la cluburile de carte. Mă bucur foarte mult să fiu alături de ei'.

Pe de cealaltă parte, Criss, Vlad și Rafa au recunoscut, la randul lor, emoțiile pe care le-au avut pe parcursul interviului: Ne-a făcut mare, mare plăcere să vorbim cu doamna Camelia Cavadia. A avut emoții când ne-am întâlnit, dar și noi am avut, cu toate că ne cunoaștem de ceva vreme. Însă în ipostaza în care noi s-o intervievăm, nu am mai fost. Până la urmă, din vorbă în vorbă, ne-am relaxat cu toții și ne-a ieșit un interviu senzațional de frumos despre cartea «Vina»! Noi abia așteptăm să citim cartea, pentru că ne-a făcut curioși, și o așteptăm neapărat și cu mare drag să ne povestească despre a doua carte a sa, care se pregătește să intre în tipar. Mai multe nu avem voie să spunem, dar promitem să revenim cu detalii!', spune Criss Ciobănașu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare