; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camelia Baltoi

Camelia Bălţoi, de la Digi Sport, a luat primele lecţii de ski în Austria

27 January 2014

Prezentatoarea ştirilor sportive la Digi Sport1 şi-a împlinit în această iarnă un vis din copilărie – a învăţat să schieze. Aventura însă nu a rămas fără urmări.

[Not a valid template]

La început mi s-a părut dificil totul…schiurile păreau greoaie şi incomode, pârtiile arătau ca nişte mici “balauri” pentru mine, iar febra musculară de după ziua de ski părea că durează o viaţă întreagă.În plus m-am ales şi vânătăi de la căzături. Mi s-a spus că “aşa e la început” şi, într-adevar, aşa e! În ziua urmatoare, totul se schimbase la 180 de grade…ambiţia mea şi-a spus cuvântul, am prins curaj, iar senzaţia frumoasă de libertate pe care o simţi atunci când aluneci mi-a intrat în sânge', spune vedeta Digi Sport.

Cu toate că s-a urnit greu, Camelia Bălţoi  spune că a descoperit  un nou sport favorit. Greu am hotărât să merg la ski, mai ales că nu mai încercasem niciodată sportul acesta, dar nişte prieteni dragi îşi făcuseră deja rezervări şi mi-am zis că este momentul să învăţ ceva nou. Aşa am ajuns în Austria, unde  3 zile, cât a durat aventura, am schiat în Kaprun. În martie vreau să repet experienţa', spune Camelia.

Camelia Bălţoi poate fi urmărită de luni până joi, de la 10.00 la 14.00,   la pupitrul Jurnalelor de ştiri sportive de la Digi Sport1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare