Homepage  / Cinema

Călugărița 2 are premiera în cinematografe. Ce trebuie să știți despre filmul de groază

Călugărița 2 are premiera în cinematografe. Ce trebuie să știți despre filmul de groază

de Roxana Mirea,

Filmul „Călugărița 2” are premiera în cinematografe. Acest sequel mult așteptat al filmului "The Nun" promite o experiență înfricoșătoare și plină de suspans pe marele ecran. Filmul promite să vină cu cu decoruri înspăimântătoare, efecte speciale uluitoare și o poveste care dezvăluie mai multe secrete ale trecutului întunecat.

„Călugărița 2” are premiera în cinematografe 

New Line Cinema aduce următorul capitol din povestea „Călugărița”, producția cu cele mai mari încasări din universul „Conjuring – Trăind Printre Demoni”, de 2 miliarde de dolari. Horrorul fenomen este distribuit de Vertical Entertainment și poate fi vizionat doar în cinematografe, începând din 8 septembrie. 

Povestea filmului „The Nun 2” continuă să exploreze evenimentele supranaturale și malefice legate de călugărița malefică Valak, care a apărut pentru prima dată în „The Conjuring 2.” Acțiunea are loc într-o mănăstire izolată din Transilvania, unde o serie de evenimente ciudate și înspăimântătoare au loc. O echipă de cercetători paranormali este chemată să investigheze aceste fenomene paranormale și să afle ce se întâmplă în mănăstire.

Filmul dezvăluie secrete întunecate din trecutul călugăriței Valak și dezvăluie mai multe despre amenințarea malefică pe care o reprezintă. În timp ce cercetătorii încearcă să înțeleagă misterul, ei se confruntă cu teroarea și ororile care bântuie mănăstirea.

Taissa Farmiga („CĂLUGĂRIȚA”, „The Gilded Age”) revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet („Tirailleurs”, „CĂLUGĂRIȚA”), Storm Reid („The Last of Us”, „The Suicide Squad”), Anna Popplewell (Trilogia „Fairytale”, „Cronicile din Narnia”) și Bonnie Aarons (reluând rolul din „CĂLUGĂRIȚA”), împreună cu o distribuție formată din talente internaționale. 

Regizat de Michael Chaves („Trăind printre demoni: E mâna diavolului”) după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing („Eli”, „The Autopsy of Jane Doe”) și Akela Cooper („M3GAN”, „Malignant”), filmul se bazează pe o poveste scrisă de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman. 

Peter Safran de la compania Safran și James Wan de la Atomic Monster sunt producători, continuând colaborarea lor în rolul de realizatori pentru toate filmele anterioare din seria „Trăind printre demoni”. „CĂLUGĂRIȚA II” îi are ca producători executivi pe Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Gary Dauberman, Michael Clear, Judson Scott și Michael Polaire. 

Călugărița, încasări record 

Universul „Trăind printre demoni” este franciza horror cu cele mai mari încasări din istorie, de peste 2 miliarde de dolari la nivel mondial. La nivel internațional, patru dintre titlurile „Trăind printre demoni” au avut câștiguri de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial („CĂLUGĂRIȚA” – 366 de milioane de dolari; „Trăind printre demoni 2” – 322 de milioane de dolari; „Trăind printre demoni” – 320 de milioane de dolari; „Annabelle: Creation” – 307 milioane de dolari), iar toate cele șapte producții au încasat fiecare peste 200 de milioane de dolari. „CĂLUGĂRIȚA” este filmul cu cele mai mari câștiguri din franciză, cu peste 366 de milioane de dolari în întreaga lume. 

New Line Cinema prezintă o producție Atomic Monster/SafranCompany, „CĂLUGĂRIȚA II”, distribuită la nivel internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment, ce are premiera în cinematografele din întreaga țară din 8 septembrie 2023. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton