; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Callum Keith Rennie este un detectiv „Scindat”

06 December 2010

Actorul canadian Callum Keith Rennie, interpretul detectivului Ben Sullivan din „Scindat' (Universal Channel difuzează prima serie în fiecare luni, de la ora 22.00), a avut zeci de roluri minore înainte de a fi pus în fruntea unui serial.

Serialul „Scindat' vine tocmai din Canada cu povestea detectivului Ben Sullivan (Callum Keith Rennie) de la Omucideri, care suferă de o tulburare de identitate disociativă.

El este ajutat să depăşească momentele dificile de frumoasa sa parteneră, Amy Lynch (Camille Sullivan). Pe măsură ce se obişnuieşte cu boala, Ben Sullivan îşi dă seama că nu are cum să ştie ce personalitate va ieşi la suprafaţă data viitoare.

.

De la „Battlestar Galactica' la „Scindat'

Dacă interpretul personajului principal vi se pare cunoscut, atunci s-ar putea să vi-l amintiţi din filmele „Memento' (2000), „Zbor de Fluture' (2004), „Blade: Trinity' (2004) sau „Dosarele X: Vreau să cred' (2008).

În materie de seriale, i-a dat viaţă umandoidului Leoben Conoy în „Battlestar Galactica', a avut câteva apariţii episodice în  „Nemuritorul' şi „Supernatural', iar rolul producătorului muzical Lew Ashby din „Californication' i-a adus recunoaşterea internaţională.

Actorul canadian a abandonat colegiul şi a avut tot felul de slujbe ciudate până când s-a stabilit în Vancouver. După ce s-a lăsat sedus de alcool în tinereţe, a reuşit să scape de dependenţă abia la vârsta de 33 de ani, moment în care s-a apucat serios de actorie.

Acum are alte hobby-uri – este pasionat de pictură – şi practică multe sporturi, printre care hocheiul şi golful.

Până în prezent, Callum Keith Rennie a filmat 13 episoade de câte pentru serialul „Scindat', pe care Universal Channel a început să-l difuzeze pe 29 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare