; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

„Call of Duty WW2”, „Destiny 2”, „Heroes of the Storm”, „Starcraft Remastered”, „World of Warcraft” vă așteaptă la Game ON!

27 October 2017

Game ON! ajunge în București, la Romexpo, pe 3 – 5 noiembrie, în pavilionul C1.

 

Este primul eveniment dedicat pasionaților de gaming care pune accentul în primul rând pe jocuri, nu doar pe produse auxiliare! Astfel că evenimentul va avea zone dedicate fiecărui joc prezent la eveniment și nu pentru fiecare companie prezentă la eveniment. Ediția zero (Alpha) este organizată sub îndrumarea Activision și Blizzard Entertainment, astfel că jocurile prezente la eveniment vor fi din portofoliul acestora.

Scopul evenimentului este interacțiunea dintre participant și jocul său preferat, din acest motiv chiar dacă vor exista pentru fiecare joc minicompetiții, acestea nu sunt focusul evenimentului.

Game ON! este un eveniment de 3 zile unde oameni cu aceași pasiune pentru jocurile prezente, socializează. În acest sens, evenimentul va avea zone de poze, tatuaje tematice, boardgames, Cosplay și o zonă de relaxare unde poți să urmărești transmisia de la Blizzcon 2017!

Jocuri prezente la eveniment pe PC sau Console sunt: Call of Duty WW2, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live și Crash Bandicoot. În timp ce World of Warcraft va fi prezent prin diverse zone tematice.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare