Homepage  / Vedete străine

Caitriona Balfe și Sam Heughan, mândri de sezonul 7 din Outlander. Ce au dezvăluit actorii despre noile episoade

Caitriona Balfe și Sam Heughan, mândri de sezonul 7 din Outlander. Ce au dezvăluit actorii despre noile episoade

de Roxana Mirea,

Caitriona Balfe și Sam Heughan de-abia așteaptă ca fanii să vadă noile episoade din serialul „Outlander”, odată cu lansarea sezonului 7. Cei doi actori promit că a meritat așteptarea, în timpul unui interviu în care au oferit detalii despre noile episoade.

Caitriona Balfe și Sam Heughan, despre sezonul 7 din Outlander

Outlander se pregătește pentru un al șaptelea sezon, iar starurile Caitriona Balfe și Sam Heughan promit că a meritat așteptarea.

Este probabil cel mai mare sezon pe care l-am făcut de la primul”, a declarat Sam Heughan, într-un interviu pentru ET despre anticipatul sezon, care are premiera vineri, 16 iunie. „Se vor încheia o mulțime de lucruri nerezolvate. Am ajuns, în sfârșit, la Războiul de Independență despre care am tot vorbit. Sunt o mulțime de personaje care se întorc, o mulțime de personaje noi. Așa că se simte că am progresat cu adevărat în acest sezon. Și este și plin de lucruri. Sunt atât de multe lucruri care se întâmplă în acest sezon.”

Împărțit în două părți compuse din câte opt episoade fiecare, sezonul 7 al serialului începe cu Jamie (Heughan) și tânărul Ian (John Bell) care se întrec în a o salva pe Claire (Balfe) înainte ca aceasta să fie judecată și condamnată pe nedrept pentru uciderea Malvei Christie. Dar misiunea lor se complică în contextul unei furtuni geopolitice: Revoluția Americană. Jamie, Claire și familia lor sunt prinși în durerile violente ale nașterii unei națiuni emergente, în timp ce armatele mărșăluiesc spre război și instituțiile britanice se prăbușesc în fața rebeliunii armate. Pe măsură ce conflictul continuă, Jamie, Claire, Brianna (Sophie Skelton) și Roger (Richard Rankin) se confruntă cu decizii imposibile care au potențialul de a le destrăma familia.

„Ceea ce am descoperit de-a lungul acestui serial este că nu pot schimba cu adevărat evenimentele majore. Aceste lucruri sunt predestinate sau prestabilite”, a spus Balfe. „Ceea ce pot face este că se pot schimba în micul lor domeniu de acțiune, presupun.”

Sam Heughan, despre apariția lui William, în Outlander, sezonul 7

Heughan a adăugat: „Jamie și Claire au încercat mereu – în trecut – să schimbe istoria, dar și-au dat seama că nu este ceva ce poate fi gestionat, iar acum tot ce pot face este să o ocolească sau să încerce să iasă de partea bună a istoriei. Și cred că exact asta se întâmplă în acest sezon.”

Sezonul următor îl va reintroduce și pe fiul lui Jamie, William Ransom (interpretat de noul membru al distribuției, Charles Vandervaart). După cum a dat de înțeles Sam Heughan, aducerea lui William în luptă va adăuga un alt nivel de complexitate.

Cred că povestea lui William este fascinantă”, a declarat actorul în vârstă de 43 de ani. „[Este] una dintre poveștile pe care le urmărim în acest sezon. Pentru Jamie, [a fi tată este] un lucru pe care, în mod evident, și l-a dorit și știa că este periculos. Și, fără a da prea multe detalii, se vor întâlni și vom explora puțin și această relație. În fiecare sezon primim mereu lucruri noi de jucat. Iar acesta nu face excepție. Există o mulțime de relații și de intrigi foarte interesante de explorat.”

Caitriona Balfe s-a lansat în regie în timpul sezonului 7

De asemenea, Caitriona Balfe s-a lansat și în regie în timpul sezonului 7, preluând frâiele filmărilor cu unitatea a doua în vederea pregătirii unui episod propriu-zis în sezonul următor, care ar marca debutul său regizoral.

În acest sezon am făcut doar un pic parte din unitatea secundară, ceea ce a fost, sincer, cel mai distractiv”, a împărtășit actrița. „Am fost foarte norocoasă. Mă vor lăsa să regizez un întreg episod în sezonul următor. Deci, o parte din pregătirea mea și din curba mea de învățare abruptă a fost unitatea a doua, dar este ca și cum aș fi făcut acest serial acum. Îl facem de aproape 10 ani. Cred că o parte din ceea ce îl menține interesant și proaspăt este faptul că sunt foarte, foarte generoși în a ne permite să încercăm noi oportunități și să ne dezvoltăm în rolurile noastre. Am devenit producători executivi, iar acesta a fost un alt lucru pe care am fost foarte încântată să-l încerc. Este o altă parte a creierului pe care trebuie să o folosești, așa că este grozav.”

Protagoniștii, despre finalul serialului Outlander

Finalul serialului Outlander se apropie după ce Starz a anunțat că se pregătește pentru sezonul opt, care va fi și ultimul.  (Un spinoff prequel despre părinții lui Jamie, „Outlander: Blood of My Blood”, a primit deja undă verde). Balfe a reflectat asupra ultimului deceniu pe care ea și Heughan l-au petrecut trăind în locul lui Claire și Jamie.

A fost un cadou și o călătorie extraordinară. Când te angajezi pentru a face un serial, cel puțin în punctul în care mă aflam eu în acel moment al carierei mele, am fost pur și simplu norocoasă că am primit o slujbă. Eram ceva de genul: ‘O, Doamne, cineva mă va plăti să fac asta. Este grozav’”, și-a amintit ea. „Și să fac asta pentru un an a fost fantastic, apoi să fiu aleasă pentru al doilea an a fost uimitor și să fiu atât de adânc implicată, cu această minunată bază de fani pe care o avem și care sunt încântați de apariția unui nou sezon, mă simt privilegiată. Ne-a schimbat viețile și am fost atât de norocoși.”

În ceea ce privește ceea ce va urma în ultimul capitol din Outlander, cei doi speră că finalul va fi satisfăcător pentru fani. „Evident, nu știm cum se va termina, dar ne bucurăm că avem ocazia să o terminăm în mod satisfăcător, cel puțin pentru majoritatea oamenilor de acolo”, a spus Heughan.

Sezonul 7 din „Outlander” este disponibil pe Netflix începând cu 17 iunie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton