; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Caitriona balfe outlander

Caitriona Balfe, din „Outlander”, o joacă pe mama lui Kenneth Branagh într-un nou film autobiografic

14 September 2020

Caitriona Balfe (40 de ani) o joacă pe mama lui Kenneth Branagh în filmul autobiografic la care actorul și regizorul britanic lucrează în prezent, informează townandcountrymag.com.

Celebrul Kenneth Branagh (59 de ani) este regizorul și scenaristul unui film în mare parte autobiografic despre copilăria sa în Irlanda de Nord, care se va numi „Belfast'. Încă nu a fost anunțat nimic oficial, însă vedeta din „Străina', Caitriona Balfe, a confirmat recent într-o postare pe Twitter că o interpretează pe mama acestuia. Ea s-a declarat foarte încântată să lucreze la un asemenea „proiect special, cu o distribuție uluitoare'. 

Partenerul ei din film este Jamie Dornan („Maria Antoaneta', „Crimele din Belfast', „Cina mea cu Hervé', „Moartea și privighetorile'), care îl joacă pe tatăl lui Kenneth Branagh. Alături de ei, Judi Dench și Ciarán Hinds îi interpretează pe bunicii cineastului britanic. 

Sam Heughan, partenerul Caitrionei Balfe din „Străina', a felicitat-o, tot pe Twitter, pentru noul ei proiect. Nu s-au anunțat încă date certe de filmare și lansare a peliculei și nu se știe în ce fel va modifica aceasta programul Caitrionei Balfe și filmările în care actrița va fi implicată pentru următoarele sezoane din „Străina'. Ea a apărut, simultan cu lucrul la celebrul serial, în filme precum „Marea provocare: Le Mans ’66' și se știe că a achiziționat drepturile de ecranizare pentru romanul lui Sarah Crossan, „Here Is The Beehive', în care intenționează să joace rolul principal. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare