Homepage  / Vedete străine

Caitlin O’Connor ar fi noua iubită a lui Joe Manganiello. Primele detalii despre relația lor

Caitlin O'Connor ar fi noua iubită a lui Joe Manganiello. Primele detalii despre relația lor
10

de Roxana Mirea,

Caitlin O'Connor ar fi noua iubită a lui Joe Manganiello, în contextul în care actorul se află în plin divorț de Sofía Vergara. Diferența de vârstă de 13 ani dintre Joe Manganiello și presupusa lui iubită nu pare a fi un impediment în calea relației lor. Iată ce detalii au ieșit acum la iveală.

Joe Manganiello ar avea o nouă iubită  

Joe Manganiello și-ar fi găsit o nouă iubită, după divorțul de soția sa, Sofía Vergara. Potrivit People, actorul în vârstă de 46 de ani se întâlnește cu actrița din „Winning Time”, Caitlin O’Connor. 

O sursă a declarat că starul din „Magic Mike” a întâlnit-o pentru prima dată pe Caitlin, în vârstă 33 de ani la o mică petrecere „neoficială” de după drama HBO, unde au început să vorbească după ce amândoi au intrat într-un jacuzzi, scrie ET.

Au vorbit tot timpul”, spune sursa despre prima întâlnire a celor doi. Aceștia adaugă că O’Connor și Manganiello se văd „ocazional în acest moment”, menționând că O’Connor „este o fată adorabilă”, iar Manganiello „pare un tip grozav”.  

O’Connor, o actriță și prezentatoare de televiziune născută în Los Angeles, este cunoscută mai ales pentru activitatea sa de reporter de divertisment, precum și pentru roluri mici în numeroase seriale TV, printre care „Two and a Half Men”, „Ballers” și „Days of Our Lives”. 

Caitlin O'Connor ar fi noua iubită a lui Joe Manganiello. Apare pe covorul roșu, de la evenimentul Maxim Hot 100, și este îmbrăcată într-o rochie roșie, care îii vine aproape până la genunchi.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La scurt timp după întâlnirea despre care s-a spus că a avut loc, așa-zisul cuplul a fost văzut ieșind împreună dintr-o sală de sport. Manganiello purta pantaloni scurți și un tricou alb de la propria sa linie de îmbrăcăminte, iar O’Connor purta și ea un echipament de sport, format dintr-un top albastru cu mâneci lungi și o pereche de pantaloni mulați. Amândoi s-au întreptat spre mașina actorului și au plecat împreună de la sală.  

Joe Manganiello și Sofía Vergara, despre divorț 

Joe Manganiello a depus cererea de divorț de Sofía Vergara, în vârstă de 51 de ani, în iulie, după șapte ani de căsnicie. 

Potrivit cererii de divorț a lui Manganiello, depusă în luna iulie, Manganiello și Vergara au semnat un acord prenupțial care stipula că fiecare dintre ei păstrează toate bunurile acumulate în timpul cât au fost împreună. Documentele menționează, de asemenea, data separării lor ca fiind 2 iulie 2023. 

Luna trecută, Vergara și Manganiello au dat o declarație comună pentru Page Six, confirmând despărțirea lor, spunând: „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.” 

Relația dintre Vergara și Manganiello a început în 2014, după ce logodna ei cu omul de afaceri Nick Loeb s-a încheiat. Vergara și Manganiello au devenit oficial soț și soție pe 22 noiembrie 2015. 

De ce divorțează, de fapt, Sofia Vergara. Ce obiect cu valoare sentimentală păstrează de la fostul soț, Joe ManganielloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton