Homepage  / Vedete străine

Çağatay Ulusoy va juca un gigolo în filmul „Un adevărat gentleman” de la Netflix. Când se lansează pelicula

Çağatay Ulusoy va juca un gigolo în filmul „Un adevărat gentleman” de la Netflix. Când se lansează pelicula
4

de Anda Dincă,

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanele lui Çağatay Ulusoy. După ce a rupt inimi cu rolul lui Peyami din serialul „Tânărul croitor” („Terzi”), actorul turc se întoarce la Netflix cu un film la fel incendiar, plin de intrigi și pasiune, „Un adevărat gentleman” („A True Gentleman”/ „Tam Bir Centilmen”). Producția regizată de Onur Bilgetay va avea premiera pe 26 septembrie, iar cei de la Netflix au lansat deja trailerul oficial.

Çağatay Ulusoy va juca un gigolo în filmul „Un adevărat gentleman” de la Netflix

Çağatay, unul dintre cei mai talentați actori turci ai momentului, va intra de data aceasta în pielea unui gigolo, Saygin. Specialist în seducție, protagonistul are femeile la degetul mic, în special pe cele cu foarte mulți bani, care îl introduc în lumea bună. Lucrurile iau o întorsătură dramatică pentru el când se îndrăgostește de mai tânăra Nehir.

Din acest moment Saygin trebuie să înfrunte sentimente și temeri pe care le ținea bine ascunse. Lui îi va fi greu să-și dea seama ce îl face cu adevărat fericit: o dragoste sinceră sau confortul unui trai fără griji. Frumoasa Nehir e jucată de Ebru Șahin, cunoscută la noi pentru rolurile din „Hercai” și „Prețul fericirii”. În film, alături de Çağatay și Ebru, o puteți vedea și pe Senay Gürler, care a mai jucat, printre altele, în „Agenția de talente și sentimente”, „10 zile ale omului rău” și „Inimă rănită”.

Çağatay Ulusoy (care a fost văzut la noi în „Yaman”, „Feriha” și „Intrusul”) a revenit anul acesta și pe micile ecrane turcești la postul Now (fostul Fox) cu serialul „Gaddar” (în traducere „Feroce”).

Çağatay Ulusoy va juca un gigolo în filmul „Un adevărat gentleman” de la Netflix. Când se lansează pelicula 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Producția regizată de Sinan Öztürk, care și-a pus amprenta asupra serialului „Groapa” („Çukur”), a spus povestea lui Levent (Çağatay), un bărbat care își lasă în urmă femeia pe care o iubește și familia pentru a se înrola în armată. La întoarcere protagonistul se lovește de o realitate crudă care îl transformă într-o persoană nemiloasă. „Gaddar” a avut 20 de episoade și a fost difuzat din ianuarie până în iunie.

Dacă la posturile tv din Turcia alege să apară mai rar, cu siguranță Cagatay (care împlinește 34 de ani pe 23 septembrie) nu ratează nicio ofertă venită din partea celor de la Netflix. În afară de „Un adevărat gentleman” și „Tânărul croitor”, Çağatay mai apare, la aceeași platformă online, în serialele „Kübra” și „Ultimul protector al orașului” („The Protector”) și pelicula dramatică „Cartierul supraviețuirii” („Paper lives”).

Çağatay, cel mai bine plătit actor turc al momentului

Cum toamna se numără proiectele și Çağatay pare să fi bătut palma pentru unul nou și bănos. Conform cumhuriyet.com.tr, el va fi plătit regește pentru a juca rolul principal într-o producție a companiei Tims&B, mai precis cu suma record de 3,5 milioane de lire turcești pe episod (aproximativ 92.000 de euro).

Serialul în care va apărea se numește „Eșref Rüya” și va prezenta povestea de iubire dintre Eşref (Cagatay) și Rüya, doi tineri care se îndrăgostesc la adolescență, dar care la maturitate, când se regăsesc, sunt dușmani. Pentru rolul principal feminin producătorii nu au ales actrița, însă căutările continuă, mai ales că aceasta trebuie să aibă și veleități de cântăreață.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton