Homepage  / Vedete străine

Çağatay Ulusoy s-a întors la Netflix. Despre ce e vorba în noul său serial, „Kübra”

Çağatay Ulusoy s-a întors la Netflix. Despre ce e vorba în noul său serial, „Kübra”
8

de Anda Dincă,

Versatilul actor Çağatay Ulusoy (33 de ani) este fără îndoială preferatul celor de la Netflix când vine vorba de proiectele turcești. Majoritatea producțiilor turcești originale de pe această platformă de streaming online îl au ca protagonist.

Astfel, după ce a avut succes cu serialul fantastic „Ultimul protector al orașului” („The Protector”, 4 sezoane), pelicula dramatică „Cartierul supraviețuirii” (“Paper lives”) și recentul „Tânărul croitor” (“Terzi”, 3 sezoane), el speră să cucerească spectatorii din întreaga lume cu producția „Kübra”.

Primul sezon al serialului are 8 episoade și a avut premiera la Netflix pe 18 ianuarie, din distribuția sa făcând parte, printre alții, Aslihan Malbora, Ahsen Eroglu (“Între tine și rău”, “De capul meu”), Aytek Sayan (“Între tine și rău”) și Onur Ünsal („Nume de cod: S-245”).

Çağatay Ulusoy s-a întors la Netflix. Despre ce e vorba în noul său serial, „Kübra”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

“Kübra” este adaptarea cărții cu același nume scrisă de Afşin Kum și spune povestea lui Gökhan Sahinoglu (Çağatay Ulusoy), un tânăr care duce o viață modestă și care este afectat de experiențele dramatice trăite în armată. Întors în sânul familiei, devine mai religios și începe să se gândească care este menirea lui pe pământ. Mai mult, după ce salvează un băiat de la moarte, Gökhan începe să primească pe o aplicație mobilă mesaje premonitorii de la o persoană numită Kübra. Textele misterioase trimise de Kübra despre ceea ce urmează să se întâmplă cu oamenii din jur îl aruncă pe Gökhan într-o criză de identitate și credință. Protagonistul încearcă să nu-și piardă controlul în momentul în care crede că Dumnezeu este cel care îi trimite mesajele, dar și să facă față unor noi dușmani. Dacă toate aceastea nu erau suficiente, el trebuie să-și protejeze și relația cu frumoasa Merve (Aslihan Malbora).

Deși încă nu au anunțat oficial, cei de la Netflix intenționează să facă și sezonul al doilea al acestui serial mistic și plin de suspans, anunță tgrthaber.com.tr.

Tot la Netflix este așteptat anul acesta și cel mai recent film al lui Çağatay, “Centilmen” (“Gentlemen)”. În această peliculă Çağatay interpretează rolul unui gigolo, a cărui viață se schimbă total atunci când se îndrăgostește de o fată mai tânără ca el. Alături de Çağatay în acest film vor putea fi văzute și actrițele Senay Gürler și Ebru Sahin.

Çağatay Ulusoy (care a fost văzut la noi în “Yaman”, “Feriha” și “Intrusul”) a revenit din 19 ianuarie și pe micile ecrane turcești la postul Fox cu serialul “Gaddar” (în traducere “feroce”). Producția regizată de Sinan Öztürk, care și-a pus amprenta asupra serialului „Groapa” („Çukur”), spune povestea lui Levent (Çağatay), un bărbat care își lasă în urmă femeia pe care o iubește și familia pentru a se înrola în armată. La întoarcere protagonistul se lovește de o realitate crudă care îl transformă într-o persoană nemiloasă.

Vedeți aici trailerul serialului „Kübra”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton