; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Caga (1)

Çağatay Ulusoy e cu gândul la fosta iubită? Ce mai face actorul

05 June 2019

Actorul Çağatay Ulusoy (28 de ani) traversează o perioadă bună din punct de vedere profesinal, cel de-al doilea sezon al serialului produs de Netflix în care este protagonist, „The Protector', având premiera pe 26 aprilie.

Însă nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa sa amoroasă. Conform ahaber.com.tr, Çağatay s-ar fi despărțit de curând de actriţa Duygu Sarışın după 3 ani de relaţie. Între timp, şi o fostă iubită de-a sa din trecut, Serenay Sarıkaya, ar fi pus şi ea punct poveştii de iubire cu un alt actor turc cunoscut, Kerem Bürsin (Inima Orașului'). Iar de aici a fost un singur pas ca apropiaţii lui Çağatay să creadă că acesta ar putea relua idila cu Serenay, de care a fost îndrăgostit în perioada când au filmat pentru „Yaman' (2013-2015). Mai mult, fanii au observat ca cei doi îşi dau like la poze pe reţelele de socializare.

Ce se întâmplă în sezonul doi din „The Protector'

În sezonul 2 al serialului „Ultimul protector al orașului', timp de opt episoade, personajul principal, Hakan (Çağatay Ulusoy), se confruntă nu cu unul, dar cu toți cei șapte nemuriori, fiecare hotărât să distrugă orașul Istanbul și lumea. În calitate de Protector, Hakan va lupta să îi oprească – totul în timp ce îi conduce pe cei loiali, are o relație cu Leyla și încearcă să supraviețuiască unei noi întoarceri. Chiar dacă Hakan este furios în adâncul lui pentru că a eșuat în misiunea sa, trebuie să folosească această furie pentru a reface jocurile și învăța cum să o controleze. Pentru că, de data aceasta, își cunoaște adversarii. De acum, nu mai este un joc. Acum, Istanbul este un teren minat.

Netflix va realiza sezoanele 3 şi 4 din primul serial original produs pentru turci, „The Protector', acestea urmând să aibă premiera anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare