; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

53604781_2760267457348216_3371869195049369600_o

Cagatay Ulusoy are planuri mari după carantină. Va juca într-un nou serial

18 May 2020

Protagonistul serialelor „Yaman' și „Intrusul' își dorește să revină pe micile ecrane turcești după ce, în ultimul an, a fost dedicat companiei Netflix, filmând pentru serialul fantastic „The Protector'.

Conform ranini.tv, actorul va juca anul acesta într-un serial de epocă, „Barbaros', dar și într-un lungmetraj pe care îl va coproduce. „Barbaros' va fi difuzat de postul turcesc TRT 1 doar după ce se va termina producția „Kuruluş: Osman', cu Burak Özçivit în rolul principal. TRT 1 își dorește ca după finalul la „Kuruluş: Osman', care are audiențe foarte mari, să cucerească telespectatorii cu un nou proiect grandios, iar „Barbaros' pare un candidat foarte bun.

Cagatay Ulusoy (29 de ani) are succes cu producția realizată de Netflix pentru Turcia, „The Protector'. Pe 6 martie a fost lansat sezonul 3 al acestui serial fantastic, în care Cagatay (29 de ani) îi dă viață lui Hakan, un tânăr obișnuit, care descoperă că are puteri supranaturale cu ajutorul cărora poate să protejeze Istanbulul de atacul unor „Nemuritori'. Cagatay a filmat anul trecut atât sezonul 3 (care are 7 episoade), cât și 4 al serialului, acesta din urmă urmând să aibă premiera la Netflix anul viitor, cel mai probabil în martie. Actorul se află în prezent în carantină în vila sa luxoasă din Istanbul, iar sabah.com.tr scrie că își petrece timpul în compania iubitei sale, Başak Dizer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare