; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (3)

Çağatay Ulusoy a renunțat la proiectul „Barbaros”, dar producătorii negociază cu Engin Altan Düzyatan și Ulaş Tuna Astepe

21 July 2020

TRT, televiziunea națională din Turcia, pregătește pentru anul viitor un serial istoric grandios, „Barbaros', cu care vrea să dea lovitura pe piața locală, dar și internațională. 

 

Însă proiectul, despre viața lui Barbă Roșie (Barbarossa sau Hayreddin Pașa), un pirat renumit din Marea Mediterană, din secolul al XVI-lea, care a ajuns amiral al Imperiului Otoman, a început cu stângul și are deja probleme.

 

În mai, era anunțat cu surle și trâmbițe că Çağatay Ulusoy, unul dintre cei mai celebri actori turci ai momentului, mai ales după colaborarea cu Netflix pentru „The Protector' , va juca în serial. Dar, la începutul lui iulie, presa turcă anunța că actorul s-a răzgândit și a ieșit din „Barbaros'.

 

Motivul oficial a fost că, din cauza întârzierilor provocate de pandemia de coronavirus, mai multe proiecte ale actorului s-ar fi suprapus și că acesta ar fi fost obligat să aleagă. Neoficial, scrie teammy.com, Çağatay Ulusoy ar fi plecat o dată cu cei doi regizori de la „Barbaros', nemulțumiți de ingerința șefilor TRT în proiect. Regizorii îl voiau pe Ulusoy în serial, dar directorii TRT îl susțineau pe actorul Engin Altan Düzyatan, protagonistul serialului istoric „Diriliş: Ertuğrul', care a făcut audiențe record la TRT 1 timp de cinci ani. 

 

Acum, scrie aceeași sursă, producătorii sunt gata să bată palma cu Engin Altan Düzyatan, dar negociează și cu Ulaş Tuna Astepe – serialul „Barbaros' spune povestea piratului Barbă Roșie și a fratelui său mai mic. Astepe, pe care noi îl știm din serialul „Lacrimi la Marea Neagră', difuzat anul trecut de Kanal D, a renunțat la un alt proiect care i se propusese și a cerut să citească scenariul primului episod, ca să vadă dacă îi place. Actorul nu a dat încă un răspuns, cel puțin până acum, pentru că ar aștepta să vadă și cine va fi noul regizor al proiectului, post încă vacant.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare