; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ulusoy

Çağatay Ulusoy a fost condamnat pentru trafic de droguri

18 May 2018

Tocmai când începea să guste succesul (joacă în prezent în primul serial produs de Netflix pentru Turcia, „The Protector'), protagonistul din „Yaman' şi „Intrusul' a intrat în încurcături. Conform dailysabah.com, actorul în vârstă de 27 de ani a fost condamnat la patru ani şi două luni de închisoare cu executare pentru trafic de droguri într-un dosar de acum 5 ani. Sentinţa nu este însă definitivă, iar Çağatay, cercetat în libertate, a negat acuzaţiile de trafic de cocaină, spunând că doar a consumat, nu a şi vândut.

Alături de el mai sunt cercetaţi şi alţi 33 de actori, regizori şi cântăreţi turci, printre ei şi actriţa Gizem Karaca (pe care aţi văzut-o în „Dragoste infinită'). Din păcate, Gizem are probleme şi în carieră, nu doar cu legea. Cel mai recent serial al ei, „İnsanlık Suçu', transmis de postul turcesc Kanal D, a avut audienţe foarte slabe, iar producătorii l-au întrerupt după numai 8 episoade.

În ceea ce-l priveste pe Çağatay, până nu se va da o sentinţă definitivă, el va continua să filmeze pentru serialul „The Protector'. Serialul format din 10 episoade spunea povestea lui Hakan (Ulusoy), un tânăr obișnuit care călătoreşte din zilele noastre în secolul al V-lea, unde descoperă că are puteri supranaturale. Cu ajutorul lor el poate să protejeze Istanbulul de atacul unor „Nemuritori'. „Am încercat un gen nou (fantasy – n.r.) și mă bucur că pot face parte din acest proiect inovator', a spus actorul turc. „The Protector' este una dintre cele 55 producții originale realizate de Netflix în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa), ce vor fi lansate anul acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare