; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Çağatay Ulusoy a dat lovitura. Va juca într un serial produs de Netflix!

Çağatay Ulusoy a dat lovitura. Va juca într-un serial produs de Netflix!

10 July 2017

Nici nu a terminat bine filmările la serialul „İçerde', în care i-a dat replica lui Aras Bulut İynemli, că actorul Çağatay Ulusoy a bătut palma pentru două noi proiecte: un serial produs de Netflix (care va avea premiera în septembrie anul viitor) şi un western turcesc, Deliormanlı Türk güreşçisi'.

Conform gecce.com, acţiunea filmului are loc în anii 1856-1898, iar Çağatay (26 de ani) îi va da viaţă vestitului luptător Koca Yusuf.

Pentru noul rol, Çağatay va avea o perioadă de pregătire intensă din punct de vedere fizic, aşa că şi onorariul primit va fi unul pe măsură. Filmările pentru această peliculă vor începe în august, iar până atunci Çağatay va ţine o dietă şi va merge destul de des la sala de forţă.

Çağatay Ulusoy va fi super erou în noul serial

Çağatay se poate lăuda la cei 26 de ani ai săi că va fi protagonistul primului serial turcesc realizat de compania americană Netflix. Producţia este inspirată de romanul autoarei N. İpek Gökdel, „Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi', iar alături de Çağatay va juca şi actorul Kerem Bürsin (nimeni altul decât actualul iubit al fostei lui iubite, Serenay Sarikaya).

Conform medyafaresi.com, în acest serial Çağatay va interpreta rolul unui bărbat din zilele noastre, care se trezeşte prins în perioada sultanului Fatih Mehmet, unde descoperă că are puteri miraculoase. Fatih Mehmet, rămas în istorie sub numele de Mehmet Cuceritorul, a condus Imperiul Otoman de două ori, în anii 1400.

Çağatay Ulusoy, protagonistul din „Yaman', va reveni anul acesta şi pe micile ecrane de la noi la Happy Channel, post care a achizţionat cel mai recent serial al său „İçerde', al cărui ultim episod a fost difuzat în ţara de origine pe 19 iunie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare