; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cadouri inedite pentru Mihai Morar de ziua lui

14 October 2010

Astăzi este ziua lui Mihai Morar. Omul care face echipă cu Daniel Buzdugan la emisiunea matinală de la Radio ZU împlineşte 29 de ani.

.

Surprizele pregătite de colegii de la ZU au apărut rând pe rând în timpul emisiunii matinale. Primul cadou pentru Mihai a venit chiar de la Buzdugan.

Daniel a adaptat versurile melodiei “Jaga Jaga” în aşa fel încât să se potrivească evenimentului, a înregistrat-o şi, pentru ca Morar să nu banuiască nimic, a introdus piesa la sfârşitul unui calup publicitar.

Bucuria sărbătoritului a sporit în momentul în care a primit un coşuleţ plin cu borcane de magiun şi zacuscă de la Topoloveni. Pe tot parcursul emisiunii Morning ZU, Mihai şi Daniel s-au delectat cu zacuscă. Şi, pentru că sunt baieţi de treabă, au împărţit zacusca şi cu echipa din radio.

Pentru că este o persoană apreciată de mulţi, de ziua lui, Mihai Morar s-a ales şi cu dezvelirea unui bust… de femeie. Domnişoara al cărui bust a fost dezvelit purta doar boxeri şi machiaj din cap până în picioare.

La sfârşitul, Daniel Buzdugan a dezvăluit cea mai tare surpriză dintre toate. Un Aston Martin DB9 pe care Mihai îl poate conduce întreaga zi!

.

Ascultă aici melodia pe care i-a pregătit-o Daniel Buzdugan lui Mihai Morar:

Radio ZU – Rau da bun (Jaga Jaga)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare