; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurati iUmor (7)

Cadou neașteptat din partea unei concurente pentru unul dintre jurații „iUmor”

28 February 2019

Jurații iUmor nu au parte, sezonul acesta, de niciun moment de liniște, iar sâmbătă, de la 20.00, într-o nouă ediție, la Antena 1, Mihai Bendeac este cel luat prin surprindere de o concurentă.

O concurentă îi va cere actorului să facă parte din numărul său, fără ca Mihai Bendeac să știe despre ce e vorba.

„Sunt extrem de timid, de anxios, îți dai seama cum mă simțeam eu acolo legat de scaun cu fata care dansa pe lângă mine?', a spus acesta la final, când a primit și un cadou mai puțin obișnuit!

Tânăra i-a lăsat ca amintire un obiect vestimentar, mai exact o piesă de lenjerie intimă! Care a fost reacția lui Mihai Bendeac, la fel de neașteptată ca și cadoul primit, telespectatorii vor putea afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, la Antena 1.

În fiecare sâmbătă, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o 'carte verde', care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două 'Thumbs up' vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare