Homepage  / Vedete străine

Ce cadou de nuntă au primit Ryan Reynolds și Scarlett Johansson de la Samuel L. Jackson. Ce a dezvăluit actorul din Invazia secretă

Ce cadou de nuntă au primit Ryan Reynolds și Scarlett Johansson de la Samuel L. Jackson. Ce a dezvăluit actorul din Invazia secretă
10

de Roxana Mirea,

Samuel L. Jackson a ales să meargă pe o cale neconvențională pentru cadoul de nuntă al lui Ryan Reynolds și Scarlett Johansson. Într-un interviu acordat publicației Vulture, actorul în vârstă de 74 de ani și-a amintit de cadoul pe care l-a făcut celor doi, atunci când s-au căsătorit în 2008. Între timp, Ryan Reynolds și Scarlett Johansson au divorțat, fiecare găsindu-și liniștea alături de altcineva.

Samuel L. Jackson, cadou de nuntă inedit pentru Ryan Reynolds și Scarlett Johansson

„Cadoul meu de nuntă pentru ei a fost un stup de albine. Scarlett vorbea mereu despre natură. Așa că am pus-o pe asistenta mea să se ducă și să cumpere 4,5 kg de albine, apoi le-am cumpărat costume de albine și tot tacâmul”, a spus Jackson. „Au ținut albinele pentru o vreme. Au obținut miere timp de câțiva ani, cât au fost căsătoriți.”

NY: 76th Annual Tony AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lucrurile s-au terminat brusc când, potrivit lui Jackson, „într-o zi albinele au abandonat stupul sau au abandonat regina sau ceva de genul ăsta”. Reynolds și Johansson au ajuns să se despartă în 2011. Cu toate acestea, nu pare să existe niciun fel de dușmănie între cei doi foști soți, deoarece Johansson l-a numit pe Reynolds „un tip de treabă” în cadrul emisiunii The Goop Podcast din aprilie, potrivit ET.

La un an după ce Reynolds și Johansson au divorțat, actorul s-a căsătorit cu Blake Lively. De atunci, ei au întâmpinat patru copii: James, în vârstă de 8 ani, Inez, în vârstă de 6 ani, în vârstă de Betty, 3 ani, și un nou-născut, despre care încă nu au dezvăluit detalii.

Met Gala 2022 – An Anthology of Fashion – ArrivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

În ceea ce o privește pe Johansson, ea s-a căsătorit cu Romain Dauriac în 2014. Cei doi au o fiică, Rose, care are acum 8 ani, însă s-au despărțit în 2017. Johansson s-a întâlnit apoi cu actualul ei soț, Colin Jost; ei s-au căsătorit în 2020 și i-au urat bun venit fiului lor, Cosmo, în august 2021.

Cannes Asteroid City Premiere AMIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

În timpul apariției sale din aprilie la podcast, Johansson a reflectat asupra a ceea ce a învățat din căsniciile sale anterioare și a modului în care acestea au avut un impact pozitiv asupra căsniciei sale actuale.

Probabil că nu aș fi fost niciodată pregătită pentru o relație precum cea pe care o am cu Colin în diferite momente din viața mea, pentru că nu mă simțeam confortabil să îmi stabilesc propriile limite”, a spus ea. „Nu știam ce îmi doream și nici de ce aveam nevoie de la altcineva”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton