; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Buhnici

Căciula cu căşti şi pernă, în această sâmbătă, la “iLikeIT”

02 October 2015

Sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 10.00, iLikeIT' aduce noutăţi „made in China', direct de la IFA Berlin.

George Buhnici

George Buhnici a testat cele mai neașteptate invenţii, precum căciula cu căşti şi pernă pentru zborurile lungi, ventilatorul-display care ţine musafirii nedoriţi la distanţă când proprietarul are de lucru, boxa care levitează sau oglinda retrovizoare cu… sistem de operare.

Echipa emisiunii a pregătit un nou episod despre creatorii de conţinut online din România. Telespectatorii vor face cunoștință cu Dragoş Muşat care foloseşte umorul în scop comercial. Dragoş este omul din spatele celebrului personaj Tetelu. Tot el este vinovat şi pentru apariţia delfinilor maidanezi pe Dâmboviţa ori a Imnului Crizei.

După Apple şi Samsung, a venit rândul celor de la Google să atace piața în stil mare. Testează terenul nu cu unul, ci cu două telefoane din populara serie Nexus. George le va face o scurtă analiză, la rubrica de Ştiri. Imediat după, vine viralul ediţiei care o prezintă pe Madonna într-o postură unică! Internauții i-au personalizat un videoclip muzical, într-o manieră care va stârni amuzamentul telespectatorilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare